20.10.2011 19:22
-
770
    
  - | -  
 © Журналіст

Скоро вийде в світ четверта книга - Ерагон. Спадок

Скоро вийде в світ четверта книга - Ерагон. Спадок

В молодого фантаста Крістофера Паоліні шанувальники достатньо по всьому світі. Від його першої книги, написаної в 15 років, пройшло 8 років. І з перших днів, до нашого часу, фанатів у майстра пера лиш прибавляється. Для них і була підготовлена заключна, четверта частина – Ерагон. Спадок. 


Як і перші три частини, видає нову книгу знову ж таки видавництво Random House. А тепер про саме цікаве, коли ж побачать читачі новий шедевр?  


23 березня 2011 року, офіційно було заявлено, що книга Ерагон з’явиться на прилавках в листопаді. Приблизно, 8 листопада 2011 року вже можна буде відшукати перші примірники, але поки в США та Великобританії. Але не треба хвилюватися, в Україні вже готується рекламна компанії нової книжки, тому українські читачі теж зможуть ще в цьому році насолодитися новими пригодами героя Ерагона. 


Лишається чекати, а ми, в свою чергу, спробуємо висвітлювати події та сказати, коли остаточно можна завітати в книгарні. Головне поспішати, адже перші книжки розійдуться точно в момент, тому начувайтесь, ваша улюблена фантастика скоро може стояти на вашій книжковій полиці. 

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!