21.10.2011 18:23
-
432
    
  - | -  
 © Журналіст

Чому одні сайти перші в пошуку, а інші - ні?

Чому одні сайти перші в пошуку, а інші - ні?

Дійсно, задавши в пошук якесь слово, ми маємо дуже багато результатів. Скориставшись пошуковиком Google, ми на будь-якому прикладі побачимо сотні тисяч, а інколи мільйони відповідей. Але ж лиш один сайт може бути першим і саме він вбирає в себе більшість користувачів. І саме це ми зараз спробуємо пояснити, як саме вибирається той головний сайт. 


Впорядковування сайтів в пошукових системах називається ранжуванням, тобто впорядковуванням. Цей порядок здійснюється на основі сотень, а можливо й тисяч параметрів. Чому «мабуть»? Тому що ніхто не знає, як саме здійснюється ранжування. Це велика таємниця і її знають лише розробники алгоритмів ранжування пошукових систем. Але є люди, оптимізатори та веб-майстри, які намагаються розгадати секрет алгоритмів. Це називається просування сайту в пошуковій системі. Є багато людей та цілі веб-угрупування, які виконують просування сайтів за певні гроші. І більшість сайтів саме таким чином виходять на перші позиції. Хоча, треба зазначити, що алгоритми пошукових систем розроблені так, що лиш дійсно потрібні сайти виходять на передові позиції. Тобто, якщо хтось відкрив свій ресурс та гарно за ним слідкує, він може без просувань потрапити на перші місця. Але практика показує, що все ж треба вкладати гроші в проекти, щоб мати лідерство. Адже кожен веб-майстер старається зробити свій сайт найкращим, а місце перше лише одне. 


Тому відповідь на поставлене питання дуже проста: перші сайти зазвичай мають перші місця, бо їх власники вклали більше сил та грошей в свої творіння. 

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!