25.08.2009 00:00
-
996
    
  2 | 2  
 © Костьо Юля

Пошук

Поле. Вітер. Нічне небо. 

У повітрі віє сном... 

Але в путь рушати треба, 

Відпливать хитким човном. 

Там тебе чекає воля 

І життя широкий світ. 

Ще не знаєш свою долю, 

Та їй шлеш палкий привіт. 

Віриш, що побачиш чудо, 

Гори звернеш на шляху. 

Знаєш, що є добрі люди. 

Любиш вечір на даху... 

Вже закрились двері хати – 

Вороття нема назад. 

Час настав себе шукати, 

Натягать важкий рюкзак. 

І світити буде сонце, 

Місяць – вказувати шлях, 

А вкінці знайдеш віконце 

Та побачиш рідний дах. 



с. Коритняни, 22.08.2009

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 27.03.2013 22:29  Каранда Галина 

вірш виплив на запит пошук віршів ....

оце споглядання запитів тут дозволяє й собі навчитися якнайефективніше формувати запити...

 25.08.2009 15:30  © ... 

Твоє право, не можу тебе переконувати в протилежному.

 25.08.2009 15:25   

Шкода, що не можу погодитися... "Кака" в прямому розумінні, хоча й виділено лапками.. спасибі за думку (невпинну), але я просебе ставлення не поміняю... :)

 25.08.2009 15:19  © ... 

Що означає "кака"? Як це?.. Я читала, мені сподобалось. Не всі, звичайно. Не буває, щоб всі вірші подобалися, навіть, якщо брати великих поетів... Але хороші вірші (наскільки я можу судити) є.. :)

 25.08.2009 14:49  Ярослав Молінський 

В мене взагалі якась "кака"... І тут уже не йде мова про рази, а завжди... А вірш написаний якось легко так, з дотриманням розміру, напевне тому і принижуєм себе (я не через те)
дійсно красиво, відчувається краса Коритнянів..

 25.08.2009 14:39  © ... 

Ну, з разу на раз не приходиться. Деякі вірші вдаються, а деякі - не зовсім.
А до своєї "писанини" і взагалі будь-якіх робіт люди ставляться більш прискіпливо, ніж до чужих.

 25.08.2009 13:22  Микола Щасливий 

Так, вірші справді цікаві і деякі дуже-дуже гарні... читаючи їх, навіть свою писанину колишню вважаєш за нікчемність.

 25.08.2009 10:38   

Дійсно легко написано, легко читається... Інколи виходить так, наче потік думок в словах, який важко сприйняти. А тут хороший потік не обтяжуючий...

 25.08.2009 10:25  © ... 

Дякую. Приємно, що Ви мене вже визнали поетесою.. )) Чесно кажучи, прочитавши вірші інших авторів, я не думала, що на мої може чекати визнання. Тому ще раз щиро дякую.

 25.08.2009 06:54  Микола Щасливий 

Невпинна Думка справжня поетесса, мені дуже сподобались ваші твори, читав з захопленням.