30.10.2011 00:00
-
362
    
  9 | 9  
 © Тарас Іванів († 2012)

Дорога щуриться… Молитви, чи поеми 

Святошну шир уже до неба не знесуть 

Світами блуду… Все заграття між богеми 

Ще очі вибере, що віру в фальш не ймуть. 


Що є не так? Як не хотілося, щоб губи, 

Вже й так повитріскані на восьми вітрах, 

Зводило в щем від пійла з брудної посуди, 

В якій слів істина скипає в злість і страх


Подай же, Господи, недужим, недолугим 

Талан розтраченим від сліз навкіл думкам 

Зібрати силу з пожиттєвої кольчуги 

І дати відсіч строю капосним рокам! 

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 30.10.2011 21:25  Каранда Галина => © 

я згодна. раптова злість заважає видивитись просту істину, обплутуючи чужі слова надуманими мотивами...


 і це стосується всіх...

 30.10.2011 19:32  Оля Стасюк 

Ну-ну, що за сум!


Знов роки, знов неміч, і знов настрій, як в "Реквіємі"! Не сумуйте! Послухайте 40 симфонію того ж автора!


А це правда, щ мотив її вкрали для гімну олімпіади 80 року?