08.11.2011 19:14
-
355
    
  2 | 3  
 © Оля Стасюк

Поет

Поет

55 слів

Без присвяти... Не сприймайте як про конкретну особу:)))))))))

Поет йшов вулицями міста. Сірі леви, монотонна ратуша, похмурі будинки... Поранений слон... 

Поет посковзнувся і впав. Клянучи блондинок і брюнеток, почав підводитись.  

До нього беззубо усміхалась бабуся з якоюсь палицею. 

- Карга... З косою... 

Двірничка засміялась: 

- Карга просила передати, що прочитала вірші і втекла на років п’ятсот... 

Поет дійшов додому, відкрив Портал і задумався... 

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 08.02.2012 15:23  © ... 

Іванів так і не зайшов....

 09.11.2011 18:41  © ... 

Дякую! Я-то нікого не хотіла образити - написала ж, без присвяти:)))))))))


Вибачайте, якщо що...

 09.11.2011 18:27  © ... 

Певне, цього поета кожна двірничка знає і поважає... Він задумався про нові теми. Спішити нікуди-   500 років...

 09.11.2011 18:26  © ... => Тетяна Чорновіл 

Дякую! Та я ж кажу-  усі герої ліричні:)))))))))))

 09.11.2011 11:40  Тетяна Чорновіл 

Іноді жарт здається веселим і дотепним. Та людині не до жартів. І кожне слово здається недоречним тоді!
Прошу вибачити нас, Тарасе! (я від імені всіх жартуючих)! 

 08.11.2011 23:01  Каранда Галина 

Тарасе! ви б дитині щось сказали..

 08.11.2011 19:45  Каранда Галина 

 08.11.2011 19:42  Каранда Галина 

щож, доведеться Поету ще 500 років писати про смердючих левів...і про ранених слонів...може, щось і про щасливе кохання буде...

 08.11.2011 19:22  Каранда Галина => © 

гайка тобі, Олю! )))))))))) ховайся!

 08.11.2011 19:17  Тетяна Чорновіл => © 

А ми, Олю, ні про кого й не подумали! Нема в нас такого!!! :)))))))))))
Класна мініатюра! Піду казочку про кенгуру виставляти!