04.09.2009 00:00
-
668
    
  2 | 3  
 © Комарова Ольга

* * *

До С.В.В.

Я бажаю, щоб ти був щасливий  

І знайшов в житті радість свою. 

Розумію прекрасно я, милий, 

На твоєму шляху я стою. 


Може, краще, як ти будеш вільним, 

Не тонувши в моїм почутті. 

Напоїв ти мене трунком сильним – 

Як забути кохання мені? 


Ти дозволь хоч таємно любити 

І вслухатися в твої слова, 

У очах твої сонце ловити, 

Непритомніть при тобі у снах. 


І хоча ти мене зненавидів, 

Все забудь, якщо зможеш – прости. 

В тебе завжди залишиться вибір – 

Буть зі мною, або далі йти. 



м. Кам’янець-Подільський, 2.08.2008

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 06.09.2009 16:54   

Оксано:) я ж розумію, що не те.. я просто кажу як є, я справді - ніхто..
Ілюзіє, те ж саме... Талант і майстерність має бути, ви праві;)

 06.09.2009 13:05   

Вірш чудовий...Тільки я в ньому побачила біль.. Ні , навіть не побачила а відчула. Тут є все кохання....розлука...забуття... Щодо цієї дискусії Ярославе, думаю не варто говорити:" Я -Ніхто..."
Вважаю на першому місці повинен бути талант.. А майстерність прийде з часом..І це не залежить від критики...Автор сам повинен бачити недоліки своїх творів...

 06.09.2009 12:42  Оксана Білова 

Я не те мала на увазі. (((
Я хотіла сказати, що якби було побільше об`єктивної критики, то я, як автор (і, думаю, багато інших авторів) змогли б багато чого навчитися!!! ))

 06.09.2009 11:06   

Душа є в кожного, та у різних напрямках розвинена.. Ми кожен критик і по-різному критикуємо:)
Оксано - ви праві, я - ніхто...

 05.09.2009 10:15  Оксана Білова 

Доречі, побільше було б критики на сайті (це я пишу, бо і сама маю честь належати до авторів)!!! )))
Тоді і той, хто пише, і той, хто критикує Пізнавали б себе і рухалися далі.

 05.09.2009 10:13  Оксана Білова 

Душа є в кожного. )))
Просто треба вміти Внутрішнє показати (за допомогою слова) в Найкращому вигляді.
Тоді Світло написаного проб`ється в самий віддалений куточок душі навіть самої зачерствілої людини.

 05.09.2009 09:41   

А для чого вершини бездушному?? Велика проблема великих критиків, саме така.. вони пишуть правильно, ало без душі...

 05.09.2009 09:30  Оксана Білова 

Якщо ми тільки будемо писати "як відчувається", то ніколи не будемо розвиватися.
І так і залишимося на початковому етапі, не побачивши вершини!!!

 05.09.2009 00:42   

говірка у віршах приймається з обіймами, тому я раджу писати, як відчуваєте:)

 04.09.2009 21:37  Оксана Білова 

Гарні вірші. Але я всім би рекомендувала поменше вживати скорочених форм, таких як "буть", "непритомніть" та інших подібних. Тоді мова буде милозвучною.