09.09.2009 00:00
-
1113
    
  6 | 7  
 © Оля Кузьмин

Пам`ятаєш??

Пам`ятаєш, як ми з тобою купили любов? Це була наша перша спільна покупка. Ми пішли на ринок, і я ще довго не могла вибрати між червоною та бордовою. Треба було взяти білу. 

А пам`ятаєш переш слово нашої любові? Це було твоє ім`я. І ми ще так необачно сфотографували той момент. 

Любов пахнула жасмином, і ти ніжно називав її „принцесою“. А потім ще ніжніше обнімав її. 

Я занадто багато часу проводила з нашою любов"ю. І ти мене дико до неї ревнував. 

Ти почав частіше брати на прокат скандал. Не знаю, якою була твоя мета, але ти досяг свого. Наша любов почерствіла і розкололась на дві частинки. Один шматочок я віддала тобі, а інший понесла в лікарню. Там йому надали нове життя. Любов вийшла з коми і, радісно засміявшись, побігла кудись вперед. 

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 09.09.2013 12:18  Володимир Пірнач => © 

Класний текст.
Пам"ятаю його ще 2009, але тоді чомусь посоромився залишити відгук.
Оля, я реабілітуюсь :)
Плюсую.

 21.03.2011 20:04  Людмила Шамрай => © 

неймовірно! головне: коротко, але яскраво!!!

 10.09.2009 19:38  © ... 

дякую за кометарі)))
я всього лиш починаю пробувати щось писати... і приємно чути що мої творіння ще не повна маячня)))

 10.09.2009 09:56  Катя Валецька 

Так,дійсно цікаво.Добре.що хоч частинку любові вдалося врятувати.

 10.09.2009 01:07  Комарова Ольга 

Цікаво-цікаво... Вражає. Читається легко і захоплююче.У вас хороший стиль. Принаймні, у всіх ваших творах проявляється ваше явне єство. Це чудово!