15.09.2009 02:11
-
1738
    
  - | 1  
 © Білий Вовк

Бій. Любов. Життя.

Моє життя, моя творчість, моя боротьба....

У вогні перетоплюється залізо у сталь, у боротьбі перетворюється народ у націю. (Євген Коновалець)

Част.1 Бій 

*** 

Бій це неповторна мить між життям і смертю, 

завершальна стадія борпотьби... 

*** 

Будь сильним і ніколи не відступай, 

І побачимось на іншій стороні, 

Навіть якщо всі Сили Темряви 

Будуть розділяти нас... 

*** 

Не Вставай на коліна перед ворогом, 

Довго стояти будеш... 

*** 

Краще загинути воїном  

Ніж до скону бути рабом... 

*** 

Вставай з колін Брате, 

Настав час битви, 

Битви Києва проти Москви, 

Як битва Добра зі Злом.. 

*** 

Я відчуваю, скоро буде бій, 

Бо стервятники вже поруч, 

Вони вже чекають на багату здобич... 

*** 

Част.2. Любов

*** 

Любов це політ на небо, 

Найсвітліше почуття людське... 

*** 

З Тобою літаю я по небу, 

Там, де сонце, 

Там, де Небо, 

Там, де світло, 

Там де світла моя душа... 

*** 

В світі є одна лиш річ:Тебе любити 

Й вірити Тобі мов самому собі... 

*** 

Ніхто не сможе любити мене, так,як може  

любити мене вона... 

*** 

Усе віддам щоб у кінці хоч образ побачити її.. 

*** 

Легко гинути в її руках... 

*** 

На світ Ти дивишся іншими очима, 

І не дано Тебе пізнати до кінця... 

*** 

Част.3.Життя. 

*** 

Я народився немов в часи Христа, поміж життям і смертю  

Ввесь час перебуваю... 

*** 

Спочатку було Слово, потім було Діло, 

Я бард майбутных битв між Добром і Злом.. 

*** 

Я оспівав її любов, неповторну і чисту... 

*** 

Жити-значить боротись. 

*** 

Відродження вже на моїх очах, 

Чи то лиш мара спраглого в пустелі? 

*** 

Я буду битись за своє, 

І буду я Життя творити 

Поміж Добром і Злом, 

Поміж Темрявою і Світлом... 

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!