04.02.2012 11:22
-
463
    
  3 | 3  
 © Саша

Петрикові пригоди

8, 9 і 10 розділи

з рубрики / циклу «Петрикові пригоди»

Сюрпризи на день народження.


Частина восьма


5 травня – день народження у Петі. Даша та Ваня прийшли до нього зранку і привітали. До цього часу вони вже все знали про Люду.

Ім’я – Люда,

Прізвище – Несміхова.

Клас – 3Б

Вигляд – невисока, рудоволоса, кароока.

АДРЕСА – Богдана Хмельницького, 27

Телефон – 0975312417

Дата народження 5.05.2003

Найдужче друзів здивувало, що в неї сьогодні теж день народження.


20 травня


Частина дев’ята


Сьогодні – день народження Івана. І день був би звичайним, якби не витівки ворогів. А саме: підніжки в коридорах, штовхання на перервах, глузування і діставання. Одним словом, діяли на нерви. І ось на третій перерві нерви друзів не витримали. Вони й самі почали штовхатися, ставити підніжки, глузувати. Нарешті Коля і Люда не витримали і попросили про перемир’я. Нарешті всі помирилися!


Кінець, або останній дзвінок


Частина 10


________________________________________

| 27 травня – останній дзвінок |

¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Таке повідомлення висіло з 25 травня

І коли цей день настав – Петрик знову стояв на лінійці.

Поглянув на Миколу. «І як гарно, що ми помирились!», – подумав хлопчик.

Перевів погляд на Люду – думав про те саме.

Рік завершився, рік насичений подіями завершивсь!

ЦЕ БУВ КІНЕЦЬ РОКУ!!!

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 04.02.2012 21:00  Каранда Галина => © 

я теж дуже рада, що таки хоч через силу, та помирилися. Зрозуміла одне : з людьми треба говорити їхньою мовою. проти сили не допоможе плакати й жалітися. сила поважає тільки силу. треба було ще в першій частині побитися, а не ябеднічати. дивись, тоді увесь би рік і не ворогували!

 04.02.2012 18:43  Оля Стасюк 

Весело! Але свою обіцянку - виставити після останньої частини свою повість - виконати н можу, пробач. Недавно в мене завис комп"ютер і полетіли всі мої твори, що колись друкувала. Письмовий варіант є, наберу і виставлю...

 04.02.2012 13:35  Тетяна Чорновіл => © 

Добре, що нарешті всі помирилися! :))))