24.09.2009 14:14
-
906
    
  1 | 1  
 © Міша Ворон

Сусідки

частина №1

1 Я почув їх кроки ще в коридорі. Нові квартирантки радісно та гучно щось обговорювали. Через втому, зумовленим тяжким багажем, половина їх слів обривались на кінці, мабуть аби вхопити життєво необхідне їм повітря і продовжити на закінченому. Навіть відчинивши двері своєї квартири їх не засмутила обсипана на голови штукатурка. Це не єдиний недолік будинку, але він все ж захищав від дощу, вітру та інших погодних неприємностей. Кімната не набагато була кращою від зовнішнього вигляду будівлі. Та тут не почуєш слів вроді, щоб до одинадцяти була вдома, що і було головним аргументом при переїзді в дане помешкання.

Як для початку Осені, погода була подібна на літню. На градуснику ртуть піднялась до відмітки 32 і лише там зупинилась. Це був день облаштувань та прибирання. Оля та Катя вдягли зручний одяг, та за їх думкою, відсутність одягу і є зручністю та комфортністю. Тож двох купальників , явно менших розмірів ніж потрібно, їм було вдосталь. Та й від кого дівчатам було соромитись, в лесбійських відносинах помічені не були та зіпсованими думками не захоплювались. В ході прибирання здавалося враження неначе вони доповнювали чимось своїм цю кімнату: бруд та пиль – красою та бажанням, старовину та майже антикварність – молодістю та незайманістю душі, безповоротний кінець – зародженням початку. Дівчата кружляли неначе зачаровані а коли їх злегка вологі та сяючі від променів сонця молоді тіла доторкались , то це було неймовірно прекрасне . навіть ліпше ніж фільми з сексуальною Йохансон. Сусідки навкруги окрім себе нічого не помічали, вицвілих обоїв, місцями трухлої дерев”яної підлоги. Їм була потрібна незалежність і такою воно її бачили. Навіть стіни мали тріщини а в деяких місцях навіть скрізні. В одній із них непомітно кліпало чиєсь око та спостерігаючи за напівроздягненими тілами пожирало їх своїм звіриним поглядом. Це був я…

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 25.09.2013 13:43  Володимир Пірнач => © 

Я добре пам"ятаю цей текст, там є ще кілька частин..
ПРочитав ще в день публікації, але тоді було не прийнято коментувати.
Виправляю свою помилку:
Всі частини перечитав.
Сподобалось.
Шикарна історія.
Я тоді зберіг її собі на флешку, і ще кілька разів перечитував.
Класно!
Плюсую.