21.02.2012 11:31
-
193
    
  2 | 2  
 © Толік Панасюк
Аліса з розгону пірнула слідом за Кроликом, навіть не подумавши, як буде звідти вибиратися.
Льоюїс Керрол.

Зітканий з непотребу і протиріч. 

Сам жахаюсь неприкритого єства. 

А костюмчик, так собі, сидить… 

У «норі кролячій» наче не існує дна. 


Скільки я готовий падати в безодню? 

Не мовчіть, кричіть: – «нори кролячої» нема. 

– Де ти бродиш? Чай уже холодний… 

Може твориво Господнє, то не я? 


Може досить зазирати під піджак. 

– Ось гляди, яка крута краватка… 

А що глибше? – віруй "лікарям", 

Буде тобі істина і щастя. 



Дрогобич, 2012

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 22.02.2012 08:42  Каранда Галина => © 

ого! щойно побачила що там двічі по три п"ятірки! не тільки 555 публікацій, а й 555** переглядів! а що, як Ви праві?! кількість переглядів ми можемо змінити.... а кількість публікацій... у нього є ще багато неопублікованих віршів, дочка може опублікувати кілька. може, дійсно треба зруйнувати магію цифр? розумію, що дурниця, та............

 22.02.2012 08:20  Каранда Галина => © 

не знаю. я проти п"ятірок нічого не маю, не помічала ніколи від них негативу... це, здається, ще й моє число по нумерології...
взагалі я до цифр ставлюсь просто як до інструменту, набагато більше боюся слів.

 22.02.2012 04:10  © ... => Каранда Галина 

Прочитав, що Тарас пропав, аж струмом пройняло. Не знаю як ви відноситесь до нумирології, та мені три п`ятірки в купі нічого доброго ніколи не пророкували, а тут він вийшов в лідери за кількісттю публікацій і їх аж п`ять, кожен раз заглядав, що зірка Давида розібє ланцюжок, а він днями не змінюється, містика якась.

 22.02.2012 03:56  Каранда Галина => © 

чому ж не повірю... ще й як повірю... можу судити навіть по тому, хто з нашого потоку де зараз працює...обернено-пропорційна залежність знань і посади вийшла чомусь...

 22.02.2012 03:52  © ... => Каранда Галина 

Ні ні там криштально чиста правда. Хіба це знання, це лише те, що літає в повітрі. Ви не повірите, та вмене були майстри, з дипломом інженера, і не вміли порахувати скільки квадратів я поштукатурив, про те як читались креслення, я мовчу. Солідні люди зараз.

 21.02.2012 17:19  Каранда Галина => © 

А Керрол - математик... математики дурниці не напишуть!:))))
Толіку! Ви у своїй анкеті "про себе" нас надурили... Ви насправді високоосвічена людина! я не перестаю дивуватися глибині Ваших знань... якби Ви знали, скільки людей з дипломами не мають елементарної грамотності й кругозору!
Шана Вам!

 21.02.2012 11:47  Деркач Олександр 

Цікавий вірш