03.03.2012 15:32
-
475
    
  1 | 2  
 © Мосійчук Наталія

Вночі

Вночі все перетворюється. Ви помічали? Ні? Вона ж знала це напевне. Ніч їй дарувала свободу, ту саму омріяну свободу, яку підступно забирав день. 

Вночі вона найбільше любила гуляти під музику, яка лунала в навушниках і відділяла її від усього світу. І залишалась тільки вона, музика і ніч. Музика не давала їй відволіктися від думок, відволіктися на зайві фрази, дії. Вона була ніби ширмою, що відділяла її від навколишньої суєти і навколишнього гамору. Ніч же дарувала їй свободу і спокій душі. 

Вночі вона не думала про буденні проблеми і турботи, і саме вночі їй вдавалось ставати такою якою вона є і не одягати маску на бліде обличчя. Темрява ночі допомагала їй, допомагала їй знайти себе ту саму справжню й істинну. 

Вночі вона могла творити поезію, прозу і малювати малюнки відкриваючи при цьому свою душу і вивільняючи всю свою тугу й радість на волю. 

Вночі вона знаходила усі відповіді на усі свої питання. Вони ніби приходили з ночі і раптом ставало зразу ж добре і спокійно на душі. За цей спокій вона і любила найбільше ніч, бо саме ніч дарувала їй свободу, ту саму омріяну свободу, яку так підступно кожного ранку забирав день. 

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 03.05.2017 08:34  Каранда Галина => © 

 10.03.2012 22:52  Сашко Новік 

знайомі відчуття. є таке

 03.03.2012 16:25  Каранда Галина => © 

здається, на Портал зайшла іще одна СОВА:))))) Вітаю!))