18.10.2009 00:00
для всіх
4729
    
  - | 1  
 © Микола Щасливий

ІV конкурс «Вірш про жовтень». Результати конкурсу «Вірш про вересень»

з рубрики / циклу «Конкурс - Місяць року»

Доброго дня, шановні дописувачі літпорталу „Проба пера”. Щиро раді вітати всіх з закінченням конкурсу „Вірш про вересень” та з початком конкурсу „Вірш про жовтень”. Нажаль, в цьому місяці приймало участь лише 4 твори від 4 авторів. Надіємось, що у жовтні кількість учасників буде більша. А зараз оголошуємо переможця, ним виявився автор з міста Кам’янець-Подільська – Комарова Ольга зі своїм віршем – Вереснева ніч. Адміністрація вітає переможця та бажає і надалі перемагати в інших літературних конкурсах. Адже автор справді пише гарно та заслуговує почесне звання – поет. Але хочеться додати, що усі чотири твори дивовижно талановиті, переможець був вибраний на основі голосування відвідувачів. Тільки таким шляхом вдалось вибрати кращого, бо по критеріям талановитості дописувачів усі учасники є переможцями.


Як було сказано вище, давно вже розпочався конкурс „Вірш про жовтень”. Тому приймаємо твори про жовтень з поміткою „Вірш про жовтень” та надіємося на велику кількість номінантів на жовтневого переможця. Про правила конкурсу читаємо в попередніх публікаціях. Бажаємо успіхів в літературних доробках.



P. S. Адміністрація просить вибачення за затримку з результатами. З технічних причин тільки зараз вдалося оголосити переможців. Крім того не забуваємо, що конкурс автоматично починається на початку місяця та закінчується в кінці місяця незалежно від дати оголошення результатів.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 04.11.2009 00:19  © ... 

Можливо, після завершення конкурсу "Місяць року", літпортал зможе опублікувати усі 12 творів переможців. Адже вибрані публікації, справді дуже гарні вірші. Будемо на це надіятися, а поки нас чекає ще 8 підконкурсів решти місяців.
Листопад почався дуже вдало, щоденно маємо нову листопадову перлинку.

 02.11.2009 07:28  © ... 

Після 5-го листопада будуть оголошені результати. А поки чекають номінанти, можемо приступати до публікації творів до конкурсу "Вірш про листопад". ... він ще вчора розпочався ;-)

 20.10.2009 09:55  Комарова Ольга => Оксана Білова 

Дякую, Оксаночко!

 19.10.2009 22:14  Оксана Білова => Комарова Ольга 

Молодець, Олечко! )))

 19.10.2009 19:11  Оксана Весна => © 

Миколо, та ще, правда, менша половина місяця, але все ж таки часу трошки є...)))

 19.10.2009 17:28  © ... 

Увага всім, місяць закінчується, а творів до конкурсу "вірш про жовтень", наче б то, і взагалі немає. Невже не цікаво спробувати свої сили в написанні віршів?

 19.10.2009 17:27  © ... 

Якщо ніхто не поставив менше 5 балів, значить він того вартий

 19.10.2009 16:30  Комарова Ольга 

Спасибі усім, хто оцінив мого вірша:) Дуже приємно, справді!