08.03.2012 03:18
-
2409
    
  4 | 4  
 © Микола Щасливий

Вітаємо з 8 Березня – Міжнародним жіночим днем!

Вітаємо з 8 Березня – Міжнародним жіночим днем!

Адміністрація літературного порталу «Проба Пера» хоче привітати усіх жінок з 8 Березня. Ми щиро зичимо вам усім безмежного щастя, великого кохання, міцного здоров’я і все, що лиш можна побажати найкращій половині людства. Будьте коханими, жіночними, люблячими мамами, дружинами, бабусями, сестрами, подругами. Ми, чоловіки, Вас завжди любимо й будемо любити. І так буде завжди. 


А особливі вітання, авторам нашого літературного угрупування. Адже саме жіноча половина надихає писати чоловіків, і лиш разом ми можемо творити. Тому вітаємо усіх наших поетес та письменниць з жіночим святом і бажаємо лиш світлі промінці на шляху життя. І просто неможливо не привітати кожну нашу авторку особисто. Вітаємо Вас Тетяна Чорновіл, Оля, Каранда Галина, Комарова Ольга, Наталка Янушевич, Наталія Бойко, Антоніна Чернишенко, Чернуха Любов, Ксенія Ен, Лані, Маріанна, Віта Демянюк, Бель Іммові, Настя, Гуцуляк Віта, Автор Невідомий, Таня Неліпович, Лукан Наталья, Яніка Терещенко, Світлячок, Вікторія Ковальчук, Оксана Білова, Ника Жикол, Христя, Герасимова Альона, Дарія Китайгородська, Майданюк Мария, МАР`ЯНА ГОЙ, Віта Бабенко-Вітка-Квітка, Юлія Змій, Ілюзія, Катрін Поль, Костьо Юля, Мар Мишка, Сателіт, Світлана, Альонка Кельман, ТаЩоЄ, Швець Анастасія, Людмила Серегина, Мирра Лунич, Алена Гапонюк, Світлана Нестерівська, Клер, Юлія Весна, Аннархія, Лілія, Світлана Нестерівська, Янголятко, Приймачук Альона, Оксана Весна, Рачинская Светлана Васильевна, Таїсія, Фадєєва Валерія, Камелія, Ірина Затинейко-Михалевич, Михалкова Екатерина, Маруська, Тіаріта, Наталія Салійчук, Рамк, Моля, Ярина, НікаНальота, Єва Психея, Софія Скопіє, Ярослава, Изи, Олічка, Закохана, Анничка, Анастасія Маража, Маргаритка Світло, ФІВАКПІКВАМ, Леди Винтер, Одягнута в чорне, Таня Лисюк, Кішка, Іванка Веснянка, Павлюченко Любовь Ивановна, анджейовська-, Світло з небес, Етерніті, Кира, Аморис, Ірина, Яна Янчевська, Наталі, Марианна, Рыжая Бестыжая, Оля Несправжня, Тетяна Аніньська, Ліліана Філіпчук, Настя Купцова, Оля Кузьмин, Ирина Николаева, Плетенцова Елена Юрьевна, ІНЕТТ, Тундра, Стелла, Ангел, Наталя Суркова, Тетянка-Галичанка, Ромашка, Дюшка, Катруся Матвійко, Людмила Абраменко, Орфа, Наталя Вельможко, Ксения, Коломієць Віта, Елена Мельникова, Оля Воля, ЗЕФІР, Амели, МОЛЧАЛИВАЯ, Соломійка Дворжак, Вікторія Красовська, Шурочка Романова, Наталя Борщук, Христя Архитка, Аліна з країни Чудес, Александра Легеза, Валерія Міранська, Анью Радзивилл, Марі Кассатт, Джоан Ланвін, Ксеня Орлик, Юлія Мазіліна, Монава, Таточка, Дакота Шоколадна Леді, Оксана Палей, наталья, Блакитна мрія, Марія Тополя, Радиш Марина, Корольчук Татьяна Святославовна, Ганна Глок, Юлія Приходько-Крушельницька, Іринка, ІВА, Мэри-М, Анна Холодна, Мріянна, Маріанна Герзун, Ліма, Сентябрская, Марійка, Федотова Юлія, Жук Ольга, Аля, Марія Я, Галина, Олена Михайленко, Баккал Надія, Анюта Петрик, Лія Валеріс, май, Лилия Панасюк, Теа Маркс, Наталі, Людмила Шамрай, Яна Бім, Клаустрофобія, Марина Летяк, Наталия, Ромашка, ТАКА ЯК ВСІ, Марійка, Трамонтана, Нюта, оля, Наталена Зойк, Матвієнко Анастасія, Ольга Мельник, ЯнаЧ, Анастасія Олександрівна, Виктория Горлова, Вітка-Квітка, Екатерина Синельникова, Леся Вікторівна, Жакалін, Тетяночка, Давиденко Ілона Олександрівна, Іляна, Оленька, Нуся Львова, Ірина Коваль, Незнайомка, Аня Кучерянова, Мосенька, Питер Пен, Піжама, Оксана Муравська, Колядко Оксана Валеріївна, україночка, Та що прийшла від сонця, Маруся, Улыбка Весны, Діана, Сахарок, Маргарита Златова, Реальна Мрійниця, Лілія Гуменюк, Степанина Екатерина Владимировна, Маріанна, Мідна з 8 Березня! 


З повагою, чоловіча частина колективу порталу «Проба Пера». 

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 10.03.2012 19:40  Тетяна Белімова 

Дякую! Як гарно, що Ви всіх згадали поіменно!

 09.03.2012 19:13  Каранда Галина => Мар Мишка 

))))за тюльпанчики - спасибі!))))))

 09.03.2012 18:56  Мар Мишка => Каранда Галина 

Спасибі за вітання!!!!!!!! І Вас зі святом весни! І всіх користувачів нашого порталу! 

 08.03.2012 20:07  Андрій Гагін 

Приєднуюсь до привітання!

 08.03.2012 18:55  © ... => Каранда Галина 

В анкеті вказано ЖІНКА.

 08.03.2012 18:46  Каранда Галина => Саша 

) о! ось хто нам порахує!) давай!

 08.03.2012 18:44  Саша 

Ого як багато жінок!Я й не думав , що їх так багато!!!

 08.03.2012 17:21  © ... 

А хтось рахував скільки імен в списку? Всього на літпорталі друкується 312 авторів.

 08.03.2012 17:17  © ... => Каранда Галина 

Музик... Муза чоловік роду... прикольно ))))))))))))

 08.03.2012 15:44  Каранда Галина => Серж 

{#}))))) то у Вас МУЗА, а в жінок - МУЗИК!)))))))))))

 08.03.2012 15:42  Каранда Галина => © 

я знаю!)))) я ж від НАС вітаю!))))

 08.03.2012 14:13  Сашко Новік 

приєднуюсь до поздоровлень, бажаю всім всього)))) класне поздоровлення, було б цікаво псевдоніми посиланнями зробити. але і так бомба.
був трохи зайнятий, найближчим часом планую нагнати пропущене.
ще раз вітаю зі святом

 08.03.2012 11:47  Чернуха Любов 

Дуже приємно! Дякую за привітання! Всіх жінок зі святом!!!

 08.03.2012 11:39  Тетяна Чорновіл => © 

Дякую!!! Таке чудове привітання! Бажаю всім натхнення і чудового весняного настрою! З Святом Весни!!! (І жінок і чоловіків! :)))))))

 08.03.2012 10:37  © ... => Каранда Галина 

Мар-Мишка в списку є :)

 08.03.2012 10:37  © ... 

Всіх зі сятом!!! Ура!!!!!!!!!!

 08.03.2012 08:28  Каранда Галина 

 08.03.2012 08:16  Каранда Галина => © 

СПАСИБІ ВЕЛИКЕ-ПРЕВЕЛИКЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! передавайте й наші вітання своїм половинкам і Мар-Мишці!!!!!

 08.03.2012 07:55  Деркач Олександр 

Приєднуюсь до вітання і побажань!