13.03.2012 10:57
-
280
    
  2 | 4  
 © Озей

Поетична гілка

Чорно-біла пародія 7

Гривня – це не гроші,  

Пиво – не горілка! 

Я знайшов в пороші 

Поетичну гілку… 


Ось тепер я біле 

Не зрівняю з чорним, 

Наплюю на ерос,  

Залицяюсь в порно! 


Все ж моя мобіла, – 

Краще, ніж твій пейджер! 

Ерос – нам потрібно,  

Порно – це ганебно… 

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 18.03.2012 13:26  Сашко Новік 

бомба

 13.03.2012 17:41  Каранда Галина => © 

як на мене, дана пародія краща за оригінал!)
а де попередні 6?:)))