17.03.2012 00:57
-
264
    
  2 | 2  
 © Ксюшка Жайворон

Плід моєї уяви?

Того ранку я запізнювалась в школу… Вже вкотре… 

Так впевнено відкрила двері, а там якийсь дядько, вусатий, з грізним поглядом… Я й розгубилась, вирішила не добиратись до свого місця кріз ряди, а плюхнулась на найближчий вільний стілець… Біля однокласника спілкування з яким обмежувалось фразами «привіт-пока». Вусач, представник якогось там ВУЗу шось там довго і натхнено розповідав. Я помирала від скуки… Крутила головою по-сторонах, і тут якось заглянула у його очі… такі глибокі - карі, як я люблю. Ті очі засіли мені в душу. А я бачила їх 11 років, бачила, але не заглядала… Вони мені приснились тієї ночі, і наступною, а потім ще… 

Пройшов місяць а вони не давали мені спокою… 

Новий рік, як виявилось ми вирішили зустріти в одній компанії, і як водиться у компанії підлітків ми добренько випили, а я ж… як вип`ю, то мелю все шо думаю, хоча навряд я тоді думала… Але я візьми і ляпни, шо він мені подобається. Думала він з мене посміється, а він просто пішов… 

Всі канікули, цілих два тижні я ненавиділа себе… ненавиділа його (хоча кого я обманюю? як могла я тоді злитись на ті оченята?). Боялась прийти до школи, боялась пересудів, але їх не було, і його не було… 

Він поїхав… Куди? Чому?  

Я не знала, не знала шо він думає про мене, про моє зізнання… Я нічого про нього не знала, цілих два місяці. 

А потім він повернувся, так само раптово, як і поїхав… А його очі знову втратили свою глибину… Були просто очицями на гарненькому обличчі. 

Спочатку я думала шо то він змінився… Але потім я зрозуміла, що змінилась Я! 

Або ж глибина його очей була лише плодом моєї уяви… 

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 18.03.2012 11:21  Сашко Новік 

шо тут скажеш. школа