19.03.2012 22:03
-
494
    
  7 | 7  
 © Щосьтаке

Ти. Я. Ми.

А знаєш, мені і соромно, і страшно зізнатися самій собі, що боюсь тебе…Боюсь твого погляду, твого дотику, твоєї мови,блиску твоїх очей,твоєї постаті… Бо все це робить мене якоюсь беззахисною, дитячою, бо все це сповна розкриває мою сутність, це змушує мене плакати і сміятися водночас… 


Що це? Ти причаровуєш мене? Чи то я просто божеволію?… Божеволію від якогось дивного почуття, від трепету схвильованої душі… Знаєш, я живу тобою, живу думкою про тебе, думкою про нас… 

Годинник б’є дванадцяту. Я мушу йти… йти, щоб вимальовувати в мріях наше майбутнє, вимальовувати тебе, щоб хоч хвилинку побути з тобою, відчути тебе… І я відчую, повір, відчую… 


Я вже декілька днів живу в маренні... в солодкому маренні, бо марю тобою… це все так дивно… Якби ти тільки знав, що зараз коїться в моїй душі! Скільки почуттів, скільки емоцій вирує в моєму серці! І це подобається мені, я відчуваю себе , справді, щасливою… Це все завдяки тобі… Я вдячна тобі за те, що подарував мені любов і ніжність, я вдячна долі, що подарувала мені тебе! 

Ти… Я… Ми… Дякую тобі… 

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 19.03.2013 12:58  Світлана Рачинська 

Мої вітання!!! Щирість - окраса душі!.. Бо хто не вміє говорити щиро і жити так не вміє!... Щасти!!!

 29.08.2012 19:03  АнГел => © 

"А знаєш, мені і соромно, і страшно зізнатися самій собі, що боюсь тебе… Бо все це робить мене якоюсь беззахисною, дитячою..."

Ніжно, відкрито...сподобалось ;))

 29.08.2012 18:44  Каранда Галина 

 29.08.2012 13:42  Ем Скитаній => © 

щірість Ваша відкрита дуже мені сподобалась...це наче зі щоденника закоханої дівчини. дуже, дуже гарно!

 17.07.2012 08:57  Тая 

Гарно. Стан закоханості!)

 20.03.2012 00:21  Каранда Галина => © 

красиво.

 19.03.2012 22:45  © ... => Сашко Новік 

точно))

 19.03.2012 22:43  Сашко Новік 

=))))))))) приведення до спільного знаменника))))))