19.03.2012 16:18
-
343
    
  6 | 6  
 © Щосьтаке

Коли...

Коли залишаєшся зовсім один, 

Коли душу охоплює тьма, 

Коли стоїть порожнеча в очах,  

Коли в серці вирує біль, 

Коли навколо не залишається нікого близького, 

Коли люди посміхаються, мов порцелянові ляльки,  

Коли за усмішками ховається іскра неправди, іскра зради, 

Коли тебе обіймають, встромляючи ножа тобі в спину. 

Тихо. Непомітно. По-дружньому. 

Тоді...тоді ти розгублений. Ти розумієш, що вичерпав свої сили, ти потребуєш зцілення. 

Прірва.Ти летиш сам. Нікого немає поруч, ніхто не намагається тебе зловити, ніхто не боїться тебе втратити. Ось і приземлення. Ти долетів...і розбився. Неочікуване закінчення. Правда ж? 

І запитуєш себе: "А де ж ті всі, що обіцяли бути з тобою завжди?! Де вони? Друзі, кохані, близькі... Їх немає". А так, я й забула, у них свої справи, свої турботи, свої проблеми, своє життя. 

А пам`ятаєш? Пам`ятаєш як вони говорили: "Я завжди буду поруч. Я не покину тебе. Ти завжди можеш покластися на мене."? 

Забудь ці слова. Це все казка, яку придумали для тебе, придумали вони - ті, кому ти подарував найдорожче - почуття. 

Забудь ті всі порожні обіцянки. Озирнись! В цьому світі люди тільки брешуть одне одному та міняють маски! Розумієш..міняють маски...! 


Прірва. Ступаєш. Летиш. Падаєш. Розбиваєшся. А вони... Їм байдуже. У них своє життя. 

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 29.08.2012 20:36  Деркач Олександр => © 

Теж сподобалось

 29.08.2012 13:51  Ем Скитаній => © 

до речі, з днем народження Вас! пишіть і хвилюйте нас своїми чудовими творами.

 29.08.2012 13:46  Ем Скитаній => © 

чудово!

 19.03.2012 21:37  Сашко Новік 

класно. мені оце найбільше сподобалось-долетів...і розбився

 19.03.2012 17:17  © ... => Каранда Галина 

дякую!

 19.03.2012 17:11  Каранда Галина => © 

написано дуже гарно.
Не треба надто багато чекати від людей. в цьому житті насправді ніхто нікому нічого не винен. іноді підтримка приходить не від тих, від кого чекаєш, іноді самому хочеться когось підтримати. пам"ятаєте, з мультика - " делай добро и бросай его в воду!" не чекайте від життя винагороди - не буде й гірких розчарувань.
та це все філософія. з художньої точки зору твір прекрасний!