15.10.2017 23:57
для всіх
272
    
  1 | 1  
 © Панін Олександр Миколайович

На честь Дня Народження ТАДМ

На честь Дня Народження ТАДМ

Вітання

Пані ТАДМ -

Радість Нам, 

 

З Днем Народження

Що є Днем Відродження!

 

Вишукана, мрійлива, 

Сяйлива...

 

Пише вірші-роздуми

Про Буття

Для відповідей

На життєві питання

Здобуття.

 

Вірші

Філософії сповнені, 

Поезією наповнені.

 

Радуй нас на Порталі

ТЕТЯНА - Поет!

 

На честь

Дня Народження

Святкуємо

Бенкет!

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 16.10.2017 21:57  Артюх Леся Вікторівна => Тадм 

Приєднуюсь до вітань! Натхнення Вам!

 16.10.2017 20:31  Тадм => © 

Олександре Миколайовичу, розчулили!!!!! Ви не уявляєте як приємно!!!! Я не забула про Портал і порталців - просто в житті кардинальні зміни - маленька донечка, якій 3,5 міс. Поки що вся увага їй одній!!! Цілую, обіймаю!!!! 

 16.10.2017 09:17  Каранда Галина => © 

Олександре Миколайовичу!

Я писала Вам минулого разу в приватну, та, схоже, ви туди не дивитеся... Тому, вибачайте, пишу прямо сюди.

Ви великий молодець, що всіх вітаєте віршами.
А чому Ви не використовуєте можливість ПРИСВЯТИ у публікації? При створенні публікації можна вибрати автора, якому її присвячено. Імениннику буде ще приємніше і він точно її не пропустить.

Пояснюю на прикладі цієї публікації.

Таня Тадм НЕ заходила на портал більше місяця. Тому її псевдо НЕМАЄ у списку тих, кому можна адресувати коментар під цим вітанням. Навіть у її друзів. Тому ні я, ні хтось інший НЕ може приєднатися до вашого вітання так, щоб Таня це точно побачила. Якби ж публікацію було ПРИСВЯЧЕНО (технічно, а не в думках!) їй, то її псевдо обов`язково було б у списку співрозмовників під коментом, ще й виділено зеленим. Люди б вибирали її як адресата, писали б ЇЙ вітання під вашою публікацією. Ці коментарі автоматично відправлялися в її поштову скриньку (бо вона відсутня тут понад 10 днів). Зайшла б Таня на свою пошту, побачила б листи, перейшла б по посиланню сюди - і пораділа б.

А так, якщо Таня не зайде сюди сьогодні-завтра, то побачити Ваше (і наші під ним) вітання вона може хіба що випадково. Хіба що шукатиме спеціально, по календарику, але я в цьому дуууууже сумніваюся...

Будь ласка, при створенні вітальної публікації наступного разу добре роздивіться публікатор... і зробіть присвяту імениннику.