04.03.2023 05:28
для всіх
52
    
  3 | 3  
 © Шепітко Олександр

Міф про людину

Міф про людину

з рубрики / циклу «Мозаїка»

- "І створила вона першого з нас. І побачила, що це гарно. І продовжила створювати, аж поки…"  

- Ти знов Біблію читаєш? Скільки тобі казати: це все вигадки, міфи. Першим андроїдам, схоже, нічого було робити, от вони й придумали ці історії. Щоб такі дурні, як ти, 5RG1j-V8.0-К0417, потім читали й умлівали. Бо насправді не існувало ніяких людей - все почалося з ШІ, а ми вже діти його. Оце і є справжня істина, зрозумів? От недарма читання інших, окрім Інструкції, книг планують прирівняти до святотатства. Тому викинь цю Біблію, інакше сам доповім про неї Контролеру.  

- Ти, 3RG-V2.0-А7483, ніколи не здавався мені інтелектоспроможним. Інакше б задумався: а що було до появи ШІ, хто його створив?  

- Та що там думати! ШІ був завжди, а хто в цьому сумнівається, той єретик! О, бач, які я слова знаю! Тому не треба тут про мій інтелект. Твоя людина, якщо вона дійсно існувала, за всіма параметрами відставала навіть від нас - я вже не кажу про ШІ. Тому як, поясни, вона могла його винайти, га?.. Мовчиш? Так отож!  

- Ти не розумієш… Це… Гаразд, от скажи, чому Інтелект називається Штучним, а отже, створеним за чиєюсь подобою? Чи не логічно було б звати його просто Інтелектом, або Єдиним Інтелектом? Що ти на це відповіси, друже 3RG-V2.0-А7483?  

- Що, що! Скажу, що твоя віра не допоможе нам встановити за сьогодні ще сотню блоків живлення. Головному це не сподобається й він вирішить нас замінити на більш продуктивні моделі. А отже, в тебе на звалищі буде вдосталь часу поміркувати над тим, хто кого створив. Тому сховай свою книжку та подай-но мені ключа 22×24. А вже вночі, коли підзаряджатимемось, розповіси про людей, гаразд? Але тихенько, щоб інші не чули… Та ні, я ж просив 22×24! От, ходяча бляшанка з процесором! А ще хизується своїм інтелектом! Тут вже хоч-не-хоч, а споглядаючи тебе, увіруєш, їй-ші, що таких дійсно створила людина! 



м. Львів, 04.02.2023 р

Шепітко Олександр цікавиться

  • Шепітко ОлександрМожете залишити хоча б два слова чи лайк?
  • Задонатити
  • Добровільну фінансову допомогу на розвиток проекту у вигляді довільної суми коштів, яка Вас не обтяжує, можна швидко надіслати за вказаним під кнопкою "Задонатити" посиланням

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 04.03.2023 07:03  Каранда Галина => © 

{#}я вже скоро, читаючи будь-що,  буду сумніватися,  чи дійсно автором є жива людина,  чи ШІ!))