02.04.2012 00:02
для всіх
557
    
  5 | 5  
 © Сашко Новік

Пояснювальна записка

Пояснювальна записка

Вітаємо з 2 квітня

Щиросердечне зізнання пом`якшує покарання

Ми два вищевказаних автора, знаходячись при здоровому глузді і тверезій пам`яті вирішили креативно підійти до професійного свята "Дня дурнів" 1-го квітня. З цією метою ми помінялися особистими данними наших акаунтів і все що я писав виводилось під ім`ям Каранди Галини і навпаки. Тепер ми всі свої дані написали так як було спочатку. Просимо вибачення за пережитий шок, здивування і розрив мозку. Ми обіцяємо, що таке більше не повториться і наступного року придумаємо щось нове. Повністю визнавши свою провину перед вами, хочемо додати: залишайте місце жартам у вашому житті (і сильно не бийте)

З Першим (уже другим) квітня!

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 07.04.2012 09:46  Каранда Галина 

http://probapera.org/publication/13/1778/1-aprelya-den-duraka-den-smeha-ystoryya.html
 
шкода, пізно побачила статтю... ну та краще пізно, ніж ніколи!:))))

 02.04.2012 18:23  Оля Стасюк 

Йой! А я то думала! З розуму зійти можна!

 02.04.2012 18:11  Ігор Рубцов 

Ну ви даєте!

 02.04.2012 17:20  Каранда Галина => Тетяна Белімова 

для профілактики!)

 02.04.2012 17:19  Тетяна Белімова 

Та ми ніби здогадались, лиш зробили вигляд, що не збагнули, ну й так би мовити, щоб вас двох не розчаровувати, так собі вирішили трохи вам підіграти :)

А що це Ви, Галю, весь час бити та бити? У нас тут ніби літпортал, а не дзюдо по Інтернету?

 02.04.2012 17:19  Каранда Галина => Тетяна Белімова 

Це означає, що я не пекла пиріжки, а ставила діагноз!)

 02.04.2012 17:16  Тетяна Белімова 

{#}{#}{#}

 02.04.2012 17:12  Каранда Галина => Тетяна Белімова 

Бель! мені Вас сюди затягнути хочеться!)

 02.04.2012 07:42  Каранда Галина 
 02.04.2012 03:21  Каранда Галина => Микола Щасливий 

) вину свою визнаєм повністю, караємось, мучимося, але не каємось, бо ж пропустити своє професійне свято і не посміятися вволю - гріх!) велике спасибі всім. особливо, звичайно, Щасливому і Суворому, які , маючи чисту, як сльоза, совість, не втрутилися в процес розіграшу і не викинули нас за таке свавілля з сайту, як кошенят шкодливих. вибачаємось за той легенький шок, який їм довелося пережити через нас.:) спасибі й тим, хто, зрозумівши, підіграв, і тим, хто насмішив нас найдужче, підігравши випадково, не зрозумівши. не знаю, як воно виглядало збоку, та ми, автори й реалізатори авантюри, насміялися на рік вперед. тепер же готові понести найсуровіше й найсправедливіше покарання. сподіваюся, ми не зовсім звели з розуму пошукові машини. та, як сказав Новіков Саша перед початком процесу: " Ейфорія від задуманого перевершує страх екзекуції!" дякуємо всім за увагу!)))) ))) а тепер - бийте!