04.11.2012 18:27
-
402
    
  1 | 2  
 © Лиана

Не вірю я лише словам кохання

Не вірю я лише словам кохання

І хоч розпалюють вони бажання,

А іноді й душу не торкають

Горять собі та враз згасають.

Бо ці слова без дій безсилі

Вони втрачають свої чари милі

Забути можна просто враз

Я не прив`язуюсь до цих любовних фраз.

Тож не потрібно зайвих слів,

А ти мені уже довів

Своє кохання вчинками своїми

Не станемо ніколи ми чужими.

Словами важко передать моє кохання,

Лиш у моїх віршах знайдеш таємне заклинання 

В моїх очах побачиш  вічне почуття

Дарую я  тобі  його на все  життя.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 06.11.2012 13:27  © ... 

Дякую за коментарі . Та , взагалі, я вклала у свій вірш такий сенс, що слова поряд з діями - ніщо . Коли у тебе відбуваються реальні проблеми деякі скажуть : "Бідненька, як шкода...", а може: "так їй і треба..." .
І тільки справжні друзі , близькі люди не тільки словом , а й ділом допоможуть.
Подати руку дівчині , допомогти понести сумку жінці, перевести бабусю через дорогу - дрібниці . Але для деяких це неабиякий вчинок. Хтось і того не робить. То що казати про інше ? Життя складається не лише з дрібничок . Головне щоб були поруч люди не тільки у щасливі миті . Відсіються непотрібні й пусті люди коли прийде тяжка хвилина , бо вони тоді покажуть своє справжнє лице. Бажаю усім щоб поруч були люди , які здатні прийти вам на поміч . Не словом , а ділом доведуть вам свою любов та відданість !

 06.11.2012 12:26  Деркач Олександр 

іще один - Кохання вічне...лише партнери міняються))) а взагалі така тема вічна, можна намріяти собі що завгодно, а час і життя такий облом влаштовують...

 05.11.2012 12:24  Володимир Пірнач 

Хочу донести позицію чоловіків (хоча б одного):
Завжди цікавило, як це слова кохання з дією? це щось типу: я тебе люблю і зірвати одяг? У моєму розумінні це найкраще підтвердження таких слів.
Є ще один варіант, він не такий брутальний. Сказати я тебе люблю і викинутися з вікна, щоб підтвердити свої слова.
Цікаво почути позицію жінок відносно цього питання:
Що у вашому розумінні слова кохання з підтвердженням (чи з діями, як кому більше подобається)?
Взагалі я не коментую тексти, які мені не подобають, але тут змішене відношення, текст взагалі не сподобався, а от тема справді зачепила.
Без оцінювання..

 05.11.2012 03:27  Марієчка Коваль 

вічне почуття... ну так... дешевий фанатизм якийсь процвітає. чи в почуттях, чи в складанні віршів.

 04.11.2012 21:11  Лідія Яр => Каранда Галина 

Чогось у свого Саші не чула ...нібито... А от Цоя чую, та й ще дещо, що сама слухала колись, та і тепер...

 04.11.2012 20:52  Лідія Яр => Каранда Галина 

Та я і попередній її твір прочитала і промайнула така думка...

 04.11.2012 20:47  Лідія Яр => © 

Чомусь мені здалося, що це можна читати як реп...Чомусь з першого рядка саме так і читалося...