29.07.2015 19:21
лише 18+
243
    
  5 | 5  
 © Оксамит

Колір-Ніжність

Колір-Ніжність

з рубрики / циклу «Легкий трем надвечір`я»

If it`s going to be a world with no time for sentiment, it`s not a world that I want to live in.
Я не хочу жити в світі, в якому немає місця для ніжності.(Джордж Фальконер)

Він немов проводжає сонце і примушує милуватись вечірнім небом. Велика жіноча таємниця. Сентиментальність і сміливість. Брутальність і відвертість. Безжурність і легкість. Шаленість і хтивість. Неординарність і особистість. Простота і величність. Теплота і ласка. Пристрасть і спокій. Він не залежить від пори року... Гілочка бузку на підвіконні. Фіалковий букетик. Морозний візерунок на прозорому склі. Сливовий цвіт. Пелюстки ірисів. Вітер наповнений ароматом дощу. Лавандовий туман. Вишитий барвінок на батистовій хустинці. Веселкова гойдалка. Розмаїття відтінків. Неповторність стилю. Свято і відпочинок. Крохмальна серветка. Кавові зерна. Вершковий смак. Запалена свічка. Перевтілення...

Колір-Ніжність, він мовчанням скаже набагато більше...

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 30.07.2015 18:16  МАЛЕНА => © 

Фото супер..Повторюсь в который раз. И оно очень подходит к тематике произведения..Как всегда великолепна.. Ты такая нежная..королева снежная..

 30.07.2015 14:06  Немезида => © 

Гарно... Люблю таке...

 30.07.2015 10:26  Олена Вишневська => © 

Вірите, от вчора-сьогодні саме думала, якого кольору може бути ніжність... ніжність жіноча.. ніжність любові і гармонії...

Світла і витончена палітра ніжності! Так припало до душі - відразу теплішає і світлішає в серці! Спасибі Вам!

 30.07.2015 09:04  © ... => Світлана Рачинська 

Світланочко)))))))))) ДЯКУЮ!!!

 30.07.2015 09:03  © ... => Тетяна Чорновіл 

Вітаю вас пані Тетяно)))))))) Дякую за розуміння і підтримку)

 30.07.2015 09:02  © ... => Ганна Коназюк 

Анічка дякую Вам!!!

 30.07.2015 07:16  Тетяна Белімова => © 

Пані Аллочко! Яка Ви неймовірна красунечка! Милуюся Вами)) забираю в Обране! Буду милуватися, коли буде поганий настрій!

 29.07.2015 21:04  Світлана Рачинська => © 

Гармонія душі і тіла! Ніжність оповиває...

 29.07.2015 20:58  Тетяна Чорновіл => © 

Красиво дуже сказано! Краще не скажеш!
Пані на світлині справді гарна!

 29.07.2015 20:48  Ганна Коназюк => © 

Чудово написано!!!)
А яка ж чарівна пані на світлині - просто красуня!!!