02.01.2016 18:42
лише 18+
271
    
  3 | 3  
 © Оксамит

Якось так

Якось так

з рубрики / циклу «Палітра мрій»

Ми самі малюємо своє життя. І неважливо який ти художник. важливий колір фарби. (невідомий автор)

Ще останнє.., запалити камін...

Думки та плани звернені у майбутнє. Варто навчитися стримуватися і не діяти за першим поривом. Рік, що піде в минуле... Відпочити і розслабитися. Геть серйозність і вірність. Хай живуть веселощі! Досить відмовляти собі у задоволеннях і маленьких радощах життя. Можливо варто поміняти декорації в театрі своїх відносин? 

Калейдоскоп кольорів і нескінченна увага до деталей-це зустріч Нового року. Це свято, коли не треба прагнути здаватися дорослішою. Ніжними флористичними малюнками підкреслити чарівність, відчути впевненність, що юність і грайливість в гармонії з душею. Втілені задуми набувають відчутної форми. Зірки допоможуть прогнати з серця похмурі переживання, відкриють двері до правильних рішень...

Святковий стіл, створення атмосфери любові, легкості і експерементів. Поєднати непоєднане. Не боятись яскравості, додавати і з`єднувати. Вар`єте, бурлеск, оперета. Прозоре скло і матовий фарфор. Легке срібло і важкість кришталю. Чистота крохмальних серветок і щільність мереживного полотна. Інгрідієнти найпростішого, як нерозгадана таємниця...

Ще останнє.., запалити камін...

Сукня, зачіска і макіяж-без правил-на відмінно. Рік, що піде в минуле... Падаючи піднімалась. Чесність і щирість-босоніж... Вириваючи з себе те, чого найбільше хотілось. Втілювала і проживала -без перебільшень. Поверталась і вірила. Дитяча наївність, як співзвучність душевності, малюючи казку без чужих історій. Свій свідомий вибір, як жертва заради збереження випадковості. Поєднати непоєднане. Додавати і з`єднувати. Оперний драматизм і незрозумілість абстракціонізму. Барви натюрмортів і суперечливий авангардизм. Кардинальна відмінність у ритм життя...

Ще останнє.., запалити камін... Немає нічого простішого, як чиркнути сірником і ось воно.., жар і емоції. Занадто просто...

Тисяча двісті двадцять п`ять бенгальських вогнів, спалахнули неймовірним сяйвом іскор. Фейєрверк маленьких зірочок нашого з Тобою кохання, наших нездійсненно здійснених мрій. Мрії, які не обмежували почуття однією датою. Кохання у життєву відстань. Серйозність і вірність. Шаленість і пристрасть. Чекання, віра і надія, незважаючи ні на що. Кохання, яке мало безліч змістовних відтінків. Калейдоскоп кольорів і нескінченна увага до деталей... Зірки допоможуть прогнати з серця похмурі переживання, відкриють двері до правильних рішень...

Сукня, зачіска і макіяж-без правил-на відмінно. Жива музика, вишукані страви, перевага чистим напоям. Що може бути більш спокусливішим, ніж красиві і трішки відверті жінки, які змінюють сьогодення. Новий рік починається з краси...

Ще останнє... Купка обвуглених металевих дротиків.., хаотичним розладом.., поверх якого потріскували справжні сухі дрова... 






київ, 2.01.2016.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 04.01.2016 15:36  © ... => Лариса Пугачук 

))))))) Вітаю пані Ларисо! Дякую, колись разом за тост)))))

 04.01.2016 09:58  Арсеній Троян => © 

у творі немає за що "зачепитись", якось все так зглажено і одноманітно. "Що може бути більш спокусливішим, ніж красиві і трішки відверті жінки, які змінюють сьогодення" - ліл. фраза в стилі Люко Дашвар. у мене все

 03.01.2016 10:05  Тетяна Белімова => © 

Дуже красиво! І так чуттєво написано! На одному диханні!
Повтор із каміном - ніби рамка для почуттів!
Хай у новому році всі мрії здійсняться!

 02.01.2016 23:49  Люлька Ніна => © 

Щирі роздуми написані душевно і гарно. Сподобалось.

 02.01.2016 19:50  Панін Олександр Миколайович... => © 

Вони палали полум`ям Кохання,
Потім Вона пішла, за своєю сутністю, не більше (психотип - Кармен).
Він залишився оберігати палаюче Вугілля.
Через певну кількість Безмежжя
вона повернулась,
Холодна Зола спалахнула,
все згоріло...
вітер Згарища
ретельно перемішав попіл.
Вони поєднались,
Назавжди.