09.05.2009 00:00
-
8343
    
  3 | 13  
 © Улыбка Весны

Моє місто...

* * * * * * * * *  


Місто - воно живе... Воно дихає, засинає і прокидається, хвилюється і радіє, відчуває спеку і холод, воно плаче і усміхається... 


* * * * * * * * * 


Весь вечір лив холодний пронизливий дощ. Важкі краплі швидко падали на холодну від недавніх морозів землю і з плюскотом розбивались об неї. Вони стукали по всьому: по вікнах, по дахах будинків, по автомобілях і, навіть, по землі... Це була справжня гроза, тільки без грому і блискавки, адже на календарі був січень... Все в місті завмерло - поховалося у свої сухі і затишні схованки чи теплі бари з веселими усмішками змоклих друзів, і лише ті, кого гнали в таку негоду дійсно невідкладні справи, змушені були терпіти пориви вітру і холодні краплі в обличчя, що немов пробирали своїм льодяним дотиком наскрізь... 


* * * * * * * * * 


Та ось настав ранок. Зійшло сонце, небо стало блакитним, і лише калюжі, повні вчорашніх краплинок, свідчили про вчорашні примхи природи. Місто всміхнулося відбитим у калюжах сонечком і голубим небом, немов маля, на обличчі якого ще не висохли сльози, та вже сяє усмішка... =) 

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 18.02.2012 02:23  Каранда Галина 

гарненько)