27.02.2016 19:32
для всіх
158
    
  3 | 3  
 © Ольга Шнуренко

Поезія

за мотивами

"Поэзия — та же добыча радия.
В грамм добыча, в годы труды.
Изводишь единого слова ради
Тысячи тонн словесной руды"
В. Маяковский

Поезія – як радій в рудниках.

Руди на грам, тяжкої праці на роки!

Заради ритму й рими у словах

Потрібно тонни поетичної руди…

 

Поезія - магічна сила слів, 

У протилежність - побутова мова, 

Поети – діти Музи і Богів, 

Вони приводять в рух серця мільйонів…



м. Київ, 27.02.2016

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 29.02.2016 10:09  Тетяна Белімова => © 

Згодна з кожним словом!
Мені дуже близький вірш Ліни Костенко:
"Великі поети не вміють писати віршів.
Клював їх орел в печінку і сумнів сни випасав.
Графоманові краще. Графоман вирішив
написати –
і написав.
Про що завгодно.
Коли завгодно.
Скільки завгодно.
І завжди всує.
Головне, що не антинародно.
Народ засилосує.
А геніальні поети – такі бездарні!
Виходять з ночей аж чорні, як шахтарі з забою.
А ті клаптенята паперу – то смертельні плацдарми
самотньої битви з державами,
з часом,
з самим собою."

 27.02.2016 22:24  Світлана Рачинська => © 

Прекрасні рядочки, Олю!!!