21.03.2011 20:17
-
622
    
  - | -  
 © Людмила Шамрай

Це - кохання? (присвячення-дилогія)

Купальска феєрія (Частина І)

Вони зустрілися випадково у феєричну ніч. Ніч, коли реальне змішується з нереальним, коли оживають забуті легенди і для найсміливіших розквітає папороть... 

Він помітив серед чужих примарних облич одне, рідне і далеке. Він знайшов її! Знайшов і втратив серед натовпу, байдужого до його переживань. Добре, що в нього зберігся її номер. Він натиснув кнопку виклику, не знаючи, що скаже... 

Її затягнуло у вир шаленого хороводу. Натовп шумів і очікував на диво. Вона ледве почула приглушений звук мобільного телефону... «Я слухаю...» 

Слова з’явилися невідомо звідки. Вони лилися нестримним потоком. Він розповідав про те, як жив без неї два таких довгих роки... 

Вони стояли на березі річки і дивилися на зорі. Він обіймав тендітні плечі, вдихаючи запах її волосся. Вона відчувала тепло його рук і биття його серця. Вони мовчали, насолоджуюсь неочікуваним щастям. 

«Твоє волосся пахне борщем», – раптом сказав він. Вона ображено подумала: «Борщем! Як «романтично»: зірки, Дніпро і... Чому саме борщем? Я користуюсь бальзамом для волосся... І я сьогодні нічого не готувала...». Але вона відкинула ці думки, щоб не сполохнути відчуття паріння... 

Вони зустрілися у феєричну Купальську ніч... І ніхто не знав, чим закінчиться їхня зустріч... 

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!