16.12.2017 14:08
для всіх
168
    
  4 | 4  
 © Чиянова Марина Вікторівна

Що таке форсайт і чому він важливий для україномовної спільноти в світі

Підвалини жанру

Джонні Ділінджеру та Фреду Дерсту

Важливо підкреслити: у цього тексту немає замовника серед кав`ярень світу. Жодна кав`ярня не зацікавлена в тому, щоб її відвідувачі думали. Щось вмонтовано в свідомість офіціантів, якийсь "живий знак питання", який, на відміну від їх паризьких колег, примушує їх бути нечемними до інших_відвідувачів. Не за ознакою зовнішності або орієнтації, а за ознакою світла в очах і папірців на столі.

Якщо дуже і дуже коротко.

Ніде і в жодному випадку я не підписувала угоду про ницість та відсутність матеріальних статків.

Найстрашніша організація в світі - це РПЦ, адже вона сіє невігластво під маскою так званих "сімейних цінностей".

Найприємніша дія - досліджувати світ, міняючи скельця, крізь які потрібно його споглядати.


А тепер - від лірики до фактів.


Стеження я помітила ще на другому курсі.


Тільки через 11 років після випуску з одного славнозвісного, як тоді здавалося, всесвітньо відомого університету 4-го рівня акредитації, я можу частково прокоментувати наслідки цього стеження.


Я є однією з активісток, які зірвали повноцінну імплементацію мережі Starbucks Ukraine. Це (на відміну від інших політичних дій) я зробила несвідомо. Я не зриваю прем`єри спектаклів або футбольні матчі. Я не зриваю наукові конференції.


Ми зі співзасновницею корпорації навчалися в одній групі - академічно найсильнішій.


Я майже впевнена, що генетично ця особа є відмінною від більшості українок. Її час рухається навпаки. Тобто вона не старішає.


Вона не старішає взагалі!!!


...Якщо вона досі з нами.


Коли я думаю про системи відеоспостереження в вишах, у мене виникають складні асоціації - попередження тероризму, моніторинг громадської думки, відбір до Європарламенту, складні випадки identity theft та способи запобігання цим злочинам, етнічні протистояння тощо.


Я дійсно вірю, що можна довести причетність чи непричетність груп осіб до "корекції" результатів виборів у різних країнах.


Я дійсно вірю, що репутація людини - її капітал.


Я звернула увагу на те, що засновниця корпорації ніколи не хворіла.


Або майже ніколи.


У неї був майже повністю чистий лікарняний.


Як???


Щоразу, пишучи свою публіцистику, виступаючи перед вами, скільки б вас не було, я наближую зміни в світі, але мій час тече по-іншому. Він галопує. Він летить. Ця пані, навпаки, живе поза часом. У неї, якщо послуговуватись виключно логікою, відсутній ген jetlag - десинхронозу.


Я проти того, щоб камери відеоспостереження контролювали люди, які не контролюють свої статеві інстинкти. Це заважає мислити ясно. Якщо говорити ще конкретніше, в ідеальному варіанті розвитку подій головою дуже визначної спільноти в Україні має стати моя колишня однокурсниця.


Не вважайте це проявом coercion (небажаного впливу). Обирати було серед кого.


Це всього лише здоровий глузд.


За законом матеріал з камери відеоспостереження може зберігатися не більш, ніж 60 днів. Все інше суперечить Законам Ману, Ведам (оригінальній версії) та сучасній Конституції України.


Що маємо?


Вироки, несправедливі вироки щодо людей, які гідні кращого життя.


Нові хвилі дезертирства. Нові формулювання законів про екстремізм, які суперечать міжнародним договорам та Конвенції про права людини. Це негатив.


Крамниці як місця обмеження волі (а воля квітне там, де проявляється вибір ЗМІ. В сучасному світі це так).



Що, якщо зараз цю посаду отримає людина з покоління Y?


Чи не стане економічно та соціально активній частині населення легше дихати?


Це - одне з небагатьох рішень, які можна протиставити негласній диктатурі сегрегації в Україні та Західній Європі.


Не шукайте в цих словах східних лестощів.


Це лише прагматичний перелік фактів та спроба за допомогою написання форсайтів відтворити процес демократичного відбору глави "закритого відомства".



Одеса, 16.12.2017

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!