19.07.2019 11:57
для всіх
959
    
  3 | 3  
 © Поліанна М

Моя улюблена річ

Моя улюблена річ

Моєю улюбленою річчю є книга. Які книги існують? Як навчитися правильно користуватися цією річчю і знаходити необхідні відомості?

Книга – корисна і безцінна річ. Вона наповнена необхідною інформацією та знаннями. Також не варто забувати, що книги бувають різними. Одні книги створені для навчання, інші для розваги, треті носять класичний жанр і вчать життю, четверті наповнені необхідними порадами.

До книг для навчання відносяться підручники і словники. Вони необхідні для отримання знань. До других відносять книги фантастичного жанру, вони сприяють грі уяви. Треті – творіння класиків літератури, які описують різні життєві ситуації і показують, як з них виходити. Четверті складаються з порад, наприклад, по кулінарії або лікуванню дітей.

Щоб легко знаходити необхідні відомості, потрібно багато читати. Читають люди, як правило, розумні й освічені. З ними завжди є про що поговорити і ніколи не буває нудно.

Книга має особливі властивості, на відміну від інших речей, які можуть служити тільки для прикраси або поліпшення інтер`єру.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!