27.07.2019 00:18
для всіх
744
    
  1 | 1  
 © Поліанна М

Мій характер

Мій характер

Всі люди різні. І не тільки люди. Немає в світі однакових живих істот. Навіть близнюки схожі один на одного лише зовні. Характер у них завжди відрізняється. Іноді абсолютно протилежний. Хтось спокійний, повільний, а хтось активний, спритний, встигає переробити багато занять за короткий проміжок часу. Один добрий, м`який, другий може бути злим, принциповим.

Всі ми особистості. У мене теж індивідуальний характер. Я дуже добрий. Мені завжди шкода дворових собак і бездомних кішок. Намагаюся їх підгодовувати частіше. Допомагаю людям похилого віку. Завжди поступаюся їм місцем в транспорті, пропоную донести важкі сумки. Не можу відмовити в допомозі друзям. На жаль, багато хто цим користуються. Мама каже, що я занадто добрий. Але все одно мною пишається. Я трохи повільний. Люди це часто помічають. Але я про все намагаюся робити якісно. Відповідальність і почуття обов`язку у мене від тата. При всій своїй повільності, я ніколи не запізнююсь. Але легко прощаю запізнення друзям.

Я думаю, що дуже добре, що всі ми різні. Це робить суспільство багатогранним. Потрібно поважати індивідуальність один одного. Не можна над кимось сміятися, принижувати тих, хто не такий, як ти сам.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!