27.07.2019 10:17
для всіх
111
    
  - | -  
 © Поліанна М

Зимові веселощі

Зимові веселощі

Кожна пора року прекрасна по-своєму. Весна – пора романтики. Все пробуджується від зимової сплячки. Біжать дзвінкі струмочки, розпускаються клейкі свіжі листочки, райдужним килимом з`являються квіти. Літо – час яскравих фарб, відпочинку, сонця, відмінної погоди, купання в водоймах. Осінь – свято фарб, свіжого повітря, гарячого солодкого чаю, передчуття холодів. А зима – період самих веселих ігор та забав.

Взимку я люблю ходити з друзями або батьками в ліс. Морозяне, свіже повітря бадьорить, дарує чудовий настрій на цілий день. У лісі є висока гірка, з якої ми весело катаємося на санках. Це так чудесно: піднятися на найвищу точку гори, а потім швидко з`їхати вниз. Аж дух захоплює.

Ще я дуже люблю ходити з батьками в лижні походи. Це відмінне тренування для душі і тіла. А в мороз з`являється інша забава, не менш цікава і корисна, – катання на ковзанах.

Після зимових веселощів на морозі так приємно прийти додому. У такі вечори ми завжди п`ємо чай з малиновим варенням. Це дуже смачно, до того ж допомагає не захворіти. Варення нам передає з села бабуся.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!