21.12.2019 12:07
для всіх
185
    
  1 | 1  
 © Поліанна М

Талант без праці – це феєрверк!

Талант без праці – це феєрверк!

Є старе прислів`я, що «талановита людина, талановита в усьому». Я думаю, що в кожної людини є певні таланти, які проявляються в потрібні етапи життя і якщо відразу звернути на це увагу і почати розвивати їх, то вони можуть принести велику користь.

Талант – це вміння робити щось краще за всіх і при цьому отримувати задоволення. Але це якість потрібно розвивати, приділяти йому багато часу і сил. Без всього цього ваш талант може нічого не коштувати. Ви навіть можете не знати своїх можливостей і меж вашого дару. Так можна прожити все життя зі скарбом в руках і навіть не знати про це.

Також не слід розвивати всі свої вміння відразу. Якщо вам подобається кілька напрямків, то працюйте з ними поступово. Бо при великому навантаженні ви обов`язково щось десь пропустите. І тоді вся виконана вами робота буде марною. Можливо, є люди, яким легко розвивати кілька можливостей, але я прихильник того, що талант може бути лише в чомусь одному. І якщо ним не займатися і не розвивати, то він нічого не вартий, його ніхто не помітить, можливо, це буде одноразове захоплення, як від феєрверку. Перший раз дуже захоплююче і гарно, але наступного разу вже хочеться чогось нового.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!