27.06.2009 00:00
-
850
    
  3 | 5  
 © Яніка Терещенко

Не кажи кохаю без кохання

Не кажи кохаю, без кохання, 

Не кажи, – Прийди. – якщо не ждеш. 

Шлю до тебе всі свої вітання 

Звідти, де мене ти не знайдеш. 


Ти в мені неправду лиш шукаєш, 

Ти малюєш те, чого нема. 

На все, як є, дивитись не бажаєш, 

Ти мене не ціниш, а дарма. 


Зміг би я дістати зірку з неба, 

Зміг би тисячі шляхів пройти, 

Зміг би я, але тобі не треба. 

Інші вподобання маєш ти. 


Знаючи усі мої бажання, 

Ігноруєш, мимо ти ідеш. 

Не кажи кохаю, без кохання, 

Так його ти не наздоженеш. 



24.05.2009

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 07.09.2009 18:28  © ... 

Ну народ, ви даєте!!!!)))))))))))

 06.07.2009 15:31  Микола Щасливий 

Згоден, треба більше поваги. А ще треба кожну людину сприймати такою, якою вона є.
Думаю, що обговорювати далі не треба це питання. Краще дати підписи іншим публікаціям, які торкнулись струн душі... якщо торкнулись:)

 06.07.2009 14:15   

Ви мене не так зрозуміли."Проба пера" - найкращий сайт.Мені дуже подобається.Мене трохи обурює поведінка Міши.А "publikator" мені взагалі не подобається.Я там не друкуюся.Просто на мою думку, для Міши він підходить більше ніж цей.Хоча це вирішувати йому.Хотілося б від нього більше коректності , менше образ., і більше повагі до колег.Ми повинні підтримувати одне одного.,а не сперечатися не по темі.

 05.07.2009 01:50  Микола Щасливий 

Друзі, давайте не будемо сваритися.
Трохи не по темі, але добавлю ще.
... за рахунок інших сайтів, то літпортал Проба Пера не гірший. За відвідуванністю він вже не поступається вказаному сайтові і до кінця літа це число має зрости в кілька разів. Однодумці теж будуть, як видно, сайт збільшує і аудиторію авторів. Також ми бачимо постійно позитивні зміни.
Краще запрошуйте колег з інших сайтів на цей. Хоча... це справа кожного, де друкуватияс і що публікувати. Але ми будемо старатися зробити усі умови для творчості і все лише для підняття української мови та нації (вказаний сайт чомусь російський, хоча і від України.).

 03.07.2009 21:00  Катя Валецька 

Міша! Якщо ти маєш щось особисто проти мене,пиши це в коментарях до моїх віршів.І взагалі,треба оцінювати вірші,а ти здебільшого оцінюєш коментарі.А ще раджу тобі надрукуватися на сайті "publicator.org.ua" ,там багато твоїх однодумців.

 30.06.2009 02:15  Микола Щасливий 

Кожна думка має своє право.
... лірика просто не підходить тематично Міші.
Міша, почитайте твори автора НікаНальота, вони вам ближчі по стилю. Доречі, у неї дуже непогані вірші, хоча стиль і може лякати декого.

 29.06.2009 23:52  © ... 

Міша, краще 0, ніж безліч діалогів не по темі. Це ж не чат (можливо я помиляюсь?)

 29.06.2009 23:25   

можливо... та на мою думку ви вчинили те ж саме;)

 29.06.2009 23:22  Міша Ворон 

але ти зрозумій, що в цьму разі ти матимеш в коментарях число 0..

 29.06.2009 23:06  © ... 

Міша, якщо вам більше немає чим привернути до себе увагу, будь ласка не займайте місця в моїх коментарях. Якщо вам буде приємно, пишу я все це особисто не для вас.

 29.06.2009 22:35  Міша Ворон 

а можливо Ярослав непотрібно рипатись і обговорювати мою думку щодо вірша та загалом чієїсь творчості.

 29.06.2009 22:27   

а можливо, Міша, уся думка уже виражена у вірші, і тут нічим доповнити.. А критикувати за правильність і "коми" - не доцільно тому, що саме головніше душа, вкладена у прості слова..

 29.06.2009 16:35  Міша Ворон 

а можливо гарний не вірш а просто звичка вважати щось краще ніж є воно насправді або ж небажання чи невміння виразити професійну критику щодо якогось творіння.

 27.06.2009 15:56  Катя Валецька 

Мені дуже сподобалось!!! Гарний вірш.