06.07.2009 00:00
-
754
    
  1 | 4  
 © Василенко Віктор

Коли є таїна в душі

Коли тебе тривожить щось, 

Коли не можеш ти мовчати,  

Коли тебе образив хтось, 

Настав тоді твій час. Сказати  


Потрібно все близькій людині, 

Розкрити всі тривоги їй; 

Тоді відразу легше стане 

Душі страждаючій твоїй. 


Якщо не можеш ти мовчати, 

Коли є таїна в душі

Яку не взмозі більш тримати, 

Тоді прийди й скажи мені 


Усе, що може тебе мучить, 

Що в душу каменем лягло, 

Усе, що ти не переносиш  

Тропою забуття в ніщо. 

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 20.07.2009 21:46   

Настя, ти молодець. Продовжуй в тому ж дусі. особисто мені завжди особливо цікава твоя критика і важлива... А автор думаю не образиться, бо вірш все таки хороший:)

 20.07.2009 21:26  Настя 

Я ж не казала, що вірш "без душі" написаний...Ні, у ньому присутній цілий світ думок автора, які він намагався висловити через цей вірш...Дуже прошу авторів не ображатися на мої коментарі...Бо я знаю сама, як важко сприймається критика...

 16.07.2009 14:08  Микола Щасливий 

За риму згоден, якщо вірш розглядати як серйозний літературний твір, то можна сказати "стандарт". Але це не значить що у вірші нема душі та думки.

 16.07.2009 14:02  Ярослав Молінський 

А чому автор правий, я б хотів, щоб мені усе говорили.. Є зрада - скажи, є ненависть - скажи, наросла огида - скажи... Все одно, я люблю правду і яка б не була..
Рима як рима, тут стандартів немає, є лише закономірні повторення (римування).

 11.07.2009 20:01  Настя 

Відверто кажучи, трішки стандартна рима, над якою не зайве було б попрацювати...

 07.07.2009 12:35  Міша Ворон 

оце я розумію чоловічий вірш. є тривога, нема питань, йдемо плакатись в спідницю, давайте звалимо всі свої проблеми на дівочі плечі, в них же немає інших справ як ото заспокоювати нас, особ чоловічої статі. А вірш непоганий... так для слова.