29.01.2009 00:00
-
2865
    
  2 | 2  
 © Микола Щасливий

До жінки

До жінки

Тебе постійно я малюю, 

Вірші тобі пишу

Навіть як сплю, я бачу й чую 

Тебе, і цим живу. 


Краса твоя, це дар, спокуса, 

Яку ти маєш, носиш. 

Увага до тебе прикута, 

Ти щастям очі росиш. 


На тебе моляться, молюсь, 

Молитва та шалена. 

За тебе борються, борюсь, 

Зорі зніму, Селену. 


Усе святе до твоїх ніг, 

Весь всесвіт лиш для тебе. 

І сам би з радістю приліг, 

Тільки кохай, лиш мене. 



05.01.06 р.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 29.01.2013 19:19  Голубка 

Чудовий вірш! Ваша кохана - щаслива людина!{#}

 19.02.2012 10:22  © ... => Каранда Галина 

І з добре слово, і за картинку ))

 19.02.2012 01:22  Каранда Галина => © 

за картинку?:))

 19.02.2012 01:21  © ... => Каранда Галина 

Дякую!

 19.02.2012 00:33  Каранда Галина => © 

богиня Селена

 19.02.2012 00:04  Каранда Галина => © 

скільки переглядів, і хоч би хто що муркнув!:)
а скоро 8 березня, буде ще більше...
ну, муркну я!)):
по-юнацьки просто й щиро. емоції аж не поміщаються в слова.
а оте "приліг" посміхнуло! вийшов такий ненав"язливий, наче ненароком, натяк.:)