04.02.2014 12:05  Ірина Червінська-Ман... => Тетяна Белімова 

Про розкол України і новий Радянський Союз


Важке питання - що то було у Харкові, але подивитись було на що, цирк на дроті. Найбільше мене цікавить, як вони збираються зачищати Україну від окупантів? Якими силами? Адже тих "окупантів" значно більше, як не крути. Але хочеться погодитись із Суворим та Лещенком. Янукович загнав себе у глухий кут і навряд чи він розуміє це, а якщо і так, то крім того він повинен своїм мозком доглупати, що на якомусь рівні його уже "списали". Про це свідчить не тільки шабаш у Харкові, але й те, що Росія почала вимагати якісь невідомозвідкивилізлі борги за газ і призупинила транш позики до формування нового уряду, знову почався тиск на митниці. Яник і так уже "нє жилєц". Будуть проштовхувати Медведчука, або ще якусь сволоту проросійську на виборах, будуть намагання її сфальшувати і т.д. (сценарій давно відомий) Так, можна говорити, що Росія має інтерес розколоти Україну, але зважаючи на непомірні апетити В.В., він буде намагатися використати будь-які шанси, щоби взяти під контроль УСЮ територію. Чесно кажучи, я думала, що усе почнеться з Криму, але ж Росія - не Європа, це на заході усе по поличках і передбачувано, а тота... мавпа з гранатою...

Дивлячись на той цирк, так і хочеться згадати приказку: "против лома нет прийома, если нет другого лома", але ж ми не екстреміти )))

і ще хотіла додати. Дивно і парадоксально мислять ті, хто зараз є прихильниками нового радянського союзу. оця символіка - червона зірка та георгієвська стрічка... георгієвську стрічку носили воєнні, які належали російському царю на знак вірності царрату, проти якого якраз і боролись ті, що почепили собі на груди та чола п"ятикутні червоні зірки. ці дві речі явно несумісні і полярні, поділені історією, а як відомо: "поділене у собі царство не встоїться". Хіба що це тепер такий собі мікс усьго найгіршого, що могло вийти звідти - імперського мислення російських царів та непомірної жорстокості червоного терору.

Додати коментар