20.10.2020 19:14  Ярек 

"Неформат?" - перша поетична збірка від Ярека


Кажуть мрії збуваються. У цей важкий рік таки зявилися проблески надії і за збігом обставин видаю свою першу поетичну фотозбірку "Неформат?". Якщо не врахувати добірку поезії тут на порталі "Проба пера" це справді перша офіційна збірка до якої йшов багато років.

Одразу скажу щоб багато не писати: більшість поезії зі збірки представлено тут на порталі, хоча особливістю цього видання є намагання поєднати поезію з фотовиставкою. Тримаючи в руках уже надруковану книжку переконуюся що задумане вдалося: кожна поезія проілюстрована авторськими світлтинами, які зроблені протягом останніх років. Насправді цей факт і так ускладнив процес випуску, та всеж дякуючи фахівцям з поліграфії вони витримали елементарні технічні вимоги за що усім велике спасибі.

Перша презентація книги відбулася. Завтра відповідальна зустріч на курорті Трускавець де презентуватиму книгу у одній з кращих бібліотек регіону (URBAN бібліотека). Та все ж до чого ці думки: як не парадоксально, але у компіляції збірки враховува думку читачів цього порталу, серед яких багато колег-поетів. Ваша думка була вагомою. Тому ще раз велике спасибі за пітримку та комунікацію. Хто проживає на західній Україні - запрошую на презентацію, на якій буду радий усіх бачити. Ну і також планується творча зустріч у Львові, але це уже інша історія...

Додати коментар
 20.10.2020 19:28  Каранда Галина => Ярек 

Вітаю щиро!
Збірка, де кожен вірш ілюстрований власною світлиною - це ого-го!... недешево, певно. Рада, що у вас все вдалося.
Цікаво б було, якби вірші тут, на порталі, були б проілюстровані тими ж фото, що й в паперовій збірці.