31.01.2013 14:40
для всіх
495
    
  6 | 6  
 © Тетяна Чорновіл

ПОДАРУЮ ТОБІ СЕРЦЕ

ПОДАРУЮ ТОБІ СЕРЦЕ

з рубрики / циклу «ЛІРИЧНІ СМАКОВИНКИ»

Вітання Саші Новікова з Днем Народження

В день, коли в зими полоні

Розхурделилось добряче,

Серце я несу в долоні,

Ніжне, трепетне, гаряче!


Я його тобі, Поете,

З добрим словом подарую,

А в додаток мрії злети

І натхнення начарую!


Різних благ земних бажаю

І кохання неземного!

Щире серце залишаю!

З Днем Народження! Смачного!


СЕРЦЕ ЗАПЕЧЕНЕ В ФОЛЬЗІ (рецепт)

Серце (ялове чи будь-якої іншої земної істоти) - 1 шт., морква  - 2 шт., цибуля  - 1 шт.,

сіль, перець, часник - 1 зубчик, спеції, сушені трави (прованської або італійської кухні), фольга для запікання.

Перед запіканням серце промийте, натріть  сіллю, перцем, сухими травами з тертим часником і дайте просочитися ароматами спецій.

Моркви і цибулю почистіть і поріжте кільцями.

У аркуш фольги на низ складіть порізані овочі, на них серце і загорніть.

Духовку розігрійте до 180 градусів і поставте серце у фользі запікатися в глибокому деку або сковороді зі знімною ручкою на 45 хвилин. Після зазначеного часу фольгу відкрийте і дайте серцю підрум`янитися. Свиняче і бараняче серце дрібнішого розміру, тому вони приготуються швидше, ніж ціле яловиче. Раджу яловиче серце перед запіканням розрізати на дві половинки.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 01.02.2013 17:19  Наталя Данилюк => © 

Чудовий подарунок до Дня народження!А головне - смачний, адже недарма кажуть, що шлях до серця чоловіка лежить через шлунок!Щиро приєднуюся до смачних поздоровлень! Усміхнули мене слова у рецепті "Серце (ялове чи будь-якої іншої земної істоти)"...Людина - також земна істота і також має серце)))Це я жартую, звісно!Мої вітання, Олександру, а Вам, Таню, - дяка за чергову смачну знахідку!

 31.01.2013 23:07  Чернуха Любов => Сашко Новік 

Приєднуюсь до щирих теплих вітань! Імениннику всього найкращого, натхнення, гарних друзів!!

 31.01.2013 21:10  Сашко Новік => © 

бомба, щиро вдячний за поздоровлення, до речі дуже полюбляю і серце і печінку їсти, в будь-яких рецептах)))

 31.01.2013 17:28  Деркач Олександр => © 

І романтично, і смачно, і тут я теж приєднуюсь))) і до слів, і до столу)))

 31.01.2013 14:56  Володимир Пірнач => Сашко Новік 

Приєднуюсь, круте вітання :)
І думаю смачне.
Рецепт забрав..

 31.01.2013 13:17  Каранда Галина 

 

ладно, закуска є, займемось поки самообслуговуванням!)

 31.01.2013 13:12  Каранда Галина => © 

Клас! от і думай тепер: чи в коханні зізналися, чи просто поляну накрили?!))))) Супер!!