19.03.2010 21:24
-
7132
    
  1 | 1  
 © Журналіст

Українські народні танці.

Українські народні танці.

Нещодавно помітив в мережі Інтернет чудовий сайт «Українські народні танці» - narodni.com.ua. Як добре, що є люди, котрі розробляють Інтернет-проекти, котрі піднімають українську культуру у світі, пропагують її серед молоді. Саме завдяки таким ресурсам в всесвітній павутинці і поширюється українська творчість, культура, історія. Не треба забувати українське, у нас чудове минуле і треба пишатися, що ми українці. 


На сайті «Українські народні танці» можна знайти дуже багато цінної інформації про історію українського танцю, його теорію, різновиди, тощо. Для професіоналів та будь-якого відвідувача буде дуже цікаво дізнатися про скарби української культурної спадщини, які зібрані на сторінках цього чудового Інтернет-ресурсу. Тому запрошуємо на «Українські народні танці» та бажаємо приємно провести час, зачитуючись цікавинками про українські хореографічні багатства. Можливо, хтось схоче присвятити своє життя саме цьому мистецтву та продовжувати нашу культурну спадщину на самих відомих сценах планети. 

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!