Павло Якобчук - Я не буду багато казати... Коньячок, шашличок і салати – Популярний приємний звичай… Я не буду багато казати. З днем народження, Павле! І край! З.І. Для всіх: Павло знає, в чому справа...
11.07.2014 11:21 Суворий => Якобчук Павло
Приєднуюсь. Частіше катайтесь на конику натхнення...