20.07.2019 22:27
для всіх
202
    
  - | -  
 © Поліанна М

Які люди мені подобаються

Які люди мені подобаються

Психологи стверджують, що притягуються протилежності. Інші фахівці суперечать їм – подібне тягнеться до подібного. Якими ж критеріями керуються люди при виборі друзів або супутників життя? Чому одна людина приваблива навіть недоліками, а інша викликає неприязнь достоїнствами?

Часто при першій зустрічі люди несвідомо намагаються наділити людину, привабливу зовні, рисами характеру, яких у нього немає. Просто тому, що ця людина сподобалась і хочеться побачити в ній близьку по духу, споріднену душу. Часом в подібних помилках можна дуже довго будувати відносини, але потім все руйнується. Мені б хотілося мати талант відчувати людей, але це не можливо.

Що стосується мене, мені подобаються живі веселі натури. Це не означає, що якщо людина сумує, я одразу перестану приділяти їй увагу. Мене притягують люди, схожі за характером і поглядами на мене. Мені дуже важливо, щоб з людиною було про що поговорити. Я хочу дружити з розумною і освіченою людиною, здатною розповісти мені щось нове. Людиною, з якою можна обговорити, наприклад, книжкові новинки.

Знайти друга складно, а ще складніше пронести дружбу через життєві випробування і зберегти її.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!