20.07.2019 11:22
для всіх
13103
    
  52 | 57  
 © Поліанна М

Як я прибираю свою кімнату

Як я прибираю свою кімнату

Саме затишне місце для мене – моя кімната. Тут я проводжу найбільше часу, тому намагаюся підтримувати в ній чистоту і створювати для себе комфортні умови. Раз в тиждень я проводжу генеральне прибирання і зараз я розповім, як воно проходить.

Я намагаюся перетворити прибирання в захоплююче і цікаве заняття для себе, тому включаю тиху музику і приступаю до основного процесу.

Для початку я прибираю своє робоче місце – розкладаю зошити і письмове приладдя по своїх місцях, витираю пил і переходжу до полиць з книгами. Я дуже люблю перебирати і протирати палітурки, кожен раз по-різному розставляючи книги і шкільні підручники, зошити. Після я протираю полички і переходжу до вікна. На підвіконні у мене стоять квіти в горщиках, я поливаю їх і прибираю підвіконня від непотрібних предметів, витираю пил. Після я мию вікна з миючим засобом і провітрюю. В кінці свого прибирання я мию підлогу і залишаю кімнату на п`ять хвилин, вимкнувши музику. Далі я повертаюся і знову приступаю до своїх справ – читаю книги, готую домашнє завдання або запрошую своїх друзів.

Я люблю прибирати в своїй кімнаті, тому що мені подобається відчуття свіжості. Постійна підтримка чистоти вдома – запорука здоров`я і гарного настрою тих, хто там живе.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 25.01.2021 19:47  maksim => © 

дуже допомогло з укр мови на кр дякую дуже чудовий текст

 17.04.2020 12:42  Anastasiya Atroshenko => © 

Можете пожалуйста помочь? в этом тексте мне нужно подчертить "прислівники" ответственно сентаксичной роли в предложении