21.07.2019 11:39
для всіх
208
    
  - | -  
 © Поліанна М

Ким я хочу стати

Ким я хочу стати

Ми живемо в чудовий час. Можна вибрати будь-який життєвий шлях, професію, місце для проживання. Щоб реалізувати свої здібності і досягти успіху, треба лише вибрати заняття до душі. Тоді робота буде приносити радість, надихати довгі роки праці.

Я хочу стати журналістом. Журналістика пропонує величезні можливості для розвитку. Треба вміти грамотно і цікаво викладати свої думки, володіти ораторською майстерністю. Стануть в нагоді знання іноземних мов і психології.

Журналісти висвітлюють всі сфери нашого життя. Поважаючий себе репортер просто зобов`язаний бути експертом в тій області, про яку він розповідає. Особисто мене хвилює все нове, що відбувається в житті театру і кіно. Я хочу про це дізнаватися і розповідати. Щоб глибоко розуміти і аналізувати прем`єри, бути справжнім поціновувачем акторських і режисерських робіт, треба знати історію театру і кіно, розбиратися в літературі і драматургії, мати смак. Тільки грамотному і авторитетному журналісту дасть інтерв`ю геніальний режисер та популярний артист.

Життя журналіста наповнене важливими подіями, спілкуванням з цікавими людьми. Це творча професія, багата враженнями.

Бути журналістом почесно і дуже відповідально. Необхідно мати мужність, завжди залишатися чесним перед собою і людьми.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!