19.11.2019 22:46
для всіх
467
    
  1 | 1  
 © Поліанна М

Ким я хочу стати

Ким я хочу стати

Я часто бувала на роботі у моєї мами і бачила, як швидко вона працює, роблячи жінок красивими. Моя мама – перукар. І я теж хочу опанувати цю професію. Мені здається, що мамині клієнти перетворюються не тільки зовні, але і внутрішньо, вони стають по-справжньому щасливими. Це помітно і з їх зовнішнього вигляду, і з того, як вони впевнено тримаються.

Раз, побачивши таке перетворення, я стала мріяти, що і сама коли-небудь зроблю всіх жінок особливими, дам їм відчути себе молодшими і гарнішими. Сучасні напрямки маминої спеціальності більш точно описують те, чим вона насправді займається. Так, наприклад, стиліст. Ця професія служить воістину великій меті, стиліст створює імідж людини, а це, в сучасному світі нарівні з репутацією. Стиліст робить свого клієнта не тільки більш привабливим зовні, але і дарує йому можливість відчувати себе сильнішим. Таке створення гармонійного образу допоможе людині стати набагато впевненішим в собі. А від цього безпосередньо залежить почуття власної гідності, а значить, і повага оточуючих його людей.

Мріючи стати перукарем, я хочу освоїти всі відомі зараз способи удосконалення стилю зачісок. Водночас, також хочу і сама придумати такі моделі, які підійшли б моїм клієнтам і зробили їх особливими. Перукар – це не наука, але, все ж, коли-небудь ця професія переросте ті рамки, в яких вона зараз перебуває. Вона вже є частиною мистецтва, а я хочу, щоб вона мала більш грандіозні підстави. Так буде закладений фундамент будівлі під назвою "Індустрія краси".

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!