19.11.2019 22:42
для всіх
812
    
  1 | 3  
 © Поліанна М

Новорічна казка

Новорічна казка

З настанням зими всі ми чекаємо з нетерпінням приходу новорічних свят. Це чарівна казкова пора. Я чув, що деякі дорослі більше навіть люблять не саме свято, а приготування до нього. Це покупка подарунків своїй родині, друзям і близьким. Ми всією сім`єю вбираємо ялинку, прикрашаємо кімнату, чекаємо дива. Під ялинкою ми знаходимо подарунки, розгортаємо їх, шарудячи красивим обгортковим папером.

Погода зазвичай відповідає такому настрою. За вікном повільно кружляє сніг, лягаючи пухнастим покривалом на дороги і стежки. Здається, що ось-ось настане диво, якого ми чекаємо цілий рік.

Я теж дуже люблю підготовку до цього заходу. У дитячих садках і школах влаштовують ранки, святкові заходи, в старших класах – дискотеки. У цей чарівний період казка наповнює все навколо. Настрій миттєво поліпшується.

Під час новорічних канікул ми з батьками любимо їздити в ліс, кататися на лижах. Це незабутня картина! Відразу пригадуються ілюстрації з казок, на яких зображені закутані дерева, великі, пухнасті замети. Одного разу нам пощастило, ми зайшли вглиб лісу і побачили зайця. Раніше ми ніколи не зустрічали нікого з тварин в наших краях. Це був незабутній день, спогади про яке збережуться у нас надовго.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!