02.08.2021 19:52
для всіх
4220
    
  6 | 6  
 © Все Для Нуш

Календарно-тематичний план з англійської мови для 4 класу НУШ

Календарно-тематичний план з англійської мови для 4 класу НУШ Губарєва С. С., Павліченко О. М.

Календарно-тематичний план на 2021-2022 н. р. (1, 2 семестр) до підручника англійська мова 4 клас (Світлана Губарєва, Оксана Павліченко) за типовою освітньою програмою, розробленою під керівництвом О. Я. Савченко. Планування розраховане на нову програму для загальноосвітніх шкіл НУШ, кількість годин – 105 (3 години на тиждень). Календарний план включає 8 розділів по 12 годин кожен. Всі уроки побудовано за принципом «від простого до складного». Також міститься інтернет-підтримка у вигляді аудіосупроводу для безкоштовного завантаження, роздавальний матеріал, інтерактивні завдання, презентації та відео для унаочнення навчального матеріалу. Є додаткові матеріали для учителя. Даний підручник продовжує вже існуючу лінійку з 2018 року. Усі підручники англійська мова НУШ 4 клас (Світлана Губарєва, Оксана Павліченко) рекомендовані МОН України (накази 734 від 2018 р., 407 від 2019 р., 271 та 1184 від 2020 р.).

PlayVideo YouTube



2021-2022 н. р.


Скачати в форматі docx

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!