31.12.2021 11:10
для всіх
1243
    
  3 | 4  
 © Все Для Нуш

Календарно-тематичний план з української мови для 4 класу НУШ

Календарно-тематичний план з української мови для 4 класу НУШ Кравцова Н. М., Придаток О. Д.

Календарно-тематичний план на 2021-2022 н. р. (1, 2 семестр) до підручника Українська мова та читання 4 клас (Н. Кравцова, О. Придаток, В. Романова) за типовою освітньою програмою. Планування розраховане на нову програму для загальноосвітніх шкіл нової української школи (НУШ), кількість годин – 3.5 годин на тиждень. Календарний план включає 122 уроки. Також присутні розробки уроків, які можна скачати окремо. Підручник рекомендований МОН України. Посилання для скачування міститься під таблицею.


Скачати планування


Приклад планування

Проскрольте таблицю вліво →

1.


Звуки і букви. Склад. Наголос. Звуко-буквений аналіз слів. Пра-вильне наголошення загальновживаних слів (вправи 1 – 5).


2.


Вимова та правопис дзвінких приголосних звуків у кінці слова та складу перед глухим (вправи 6 – 10).


3.


Вимова та правопис сумнівних приголосних, що піддаються асиміля-ції (просьба, боротьба, нігті, кігті) (вправи 11 – 14).


4.


Вимова і правопис слів з подовженими приголосними звуками (вправи 15 – 18).


5.


Розташування 10 – 12 слів за алфавітом з орієнтацією на першу, другу і третю літери в слові (вправи 19 – 22).


6.


Значення слова. Однозначні та багатозначні слова (вправи 23 – 27).


7.


Урок розвитку мовлення. Усний твір на основі власних вражень. Вимова і правопис слова оптимізм. (вправи 28 – 30).


8.


Пряме та переносне значення слів. Робота із словником. Вимова і правопис слова океан. (вправи 31 – 34)


9.


Фразеологізми. Значення найуживаніших фразеологізмів. Робота із фразеологічним словником (вправи 35 – 40).


10.


Синоніми та антоніми. Робота зі словниками синонімів та антонімів (вправи 41 – 45).


11.


Дослідження походження слів. Вимова і правопис слова гардероб (вправи 46 – 50).


12.


Розпізнавання застарілих та нових слів (вправи 51 – 55).


13.


Підсумок за темою «Значення слова» (вправи 56 – 59).


14.


Діагностична робота (на розсуд учителя).


15.


Будова слова. Повторення та узагальнення знань про будову слова (вправи 60 – 64).


16.


Урок розвитку мовлення. Написання переказу за планом. Вимова і правопис слова восени (вправи 65 – 68).


17.


Правильна вимова та написання ненаголошених голосних [е], [и] в корені слова (вправи 69 – 72).


18.


Резервний урок. Орієнтовно. Правильна вимова та написання нена-голошених голосних [е], [и] в корені слова.


19.


Розрізнення префікса і прийменника. Правильне написання префікса та прийменника (вправи 73 – 77).


20.


Правопис апострофа після префікса перед коренем (вправи 78 – 82).



2021-2022 н. р.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!