25.08.2021 12:45
для всіх
1812
    
  2 | 2  
 © Все Для Нуш

Календарно-тематичний план з музичного мистецтва для 1 класу НУШ

Календарно-тематичний план з музичного мистецтва для 1 класу НУШ Масол Л. М., Гайдамака О. В.

Календарно-тематичний план з музичного мистецтва на 2021-2022 н. р. (1, 2 семестр) до підручника Мистецтво 1 клас (Масол Л. М., Гайдамака О. В.) за типовою освітньою програмою. Планування розраховане на нову програму для загальноосвітніх шкіл нової української школи (НУШ), кількість годин – 35 (1 година на тиждень, 16 годин – 1 семестр, 19 годин – 2 семестр). Підручник Масол Л. М. рекомендований МОН України. Посилання для скачування міститься під таблицею.


Приклад планування

Проскрольте таблицю вліво →

№ уроку

Дата

уроку

Тема уроку

Примітки

І семестр

Музичні та шумові звуки. Мелодія. Правила співу.

СММ: М. Скорик. Мелодія. СКМ: М/ф «Гойда, гойда-гой, ніченька іде» у виконанні Н. Матвієнко (фрагмент). ХТД: Музика і слова Н. Май «Пісня першокласника».

Музичні звуки: довгі та короткі. Правила сприймання музики. СОМ: В. Волегов. Діти; А. Логінова. Моя конячка.СММ: Українська народна пісня «Котику сіренький»;Я. Барнич. Коник.

СКМ: М/ф «Тихо, вечір надворі». ХТД: поспівка «Ми дружній і веселий клас». Скрипковий ключ

Музичні звуки: високі та низькі. СММ: Звуки грому. Е. Гріг. Пташка. В. Подвала. Їжачок. Дятел.

ХТД: гра «Зозуля та соловейко»; Музика народна, слова В. Гончарук. «Прилетів комарик». Гра: пофантазуй і придумай музичну історію з голосами

Тварин різної висоти.

Музичні звуки: гучні та тихі (форте та піано). Знак повторення. СОМ: Ю. Та Л. Шевченки. Два метелики.

СММ: В. Барвінський. Жучок і Жучиха. А. Штогаренко. Метелик. ХТД: В. Верховинець. «Павук сірий, волохатий». Гра «Луна» («Ау»). Створення звукових картин: «Як легенький вітерець перетворився на сильний вітер» (голосом); «Як з дощових крапельок почалася злива з громом» (на інструменті).

Настрій у музиці. СОМ: Д. Денжл. Ляльковий лікар;

К. Бабок. Коли збувається більше, ніж мріялось.

СММ: Л. Колодуб. Лялька співає. СКМ: М/ф «Дитячий альбом» (П. Чайковський. Нова Лялька. Хвороба ляльки) ХТД: поспівки «Бідолашна Маша», «Іде бичок, хитається».

Настрій у музиці (продовження) СОМ: I. Ліфшиц. Діти. СММ: Б. Фільц. Гра у м’ячик. Р. Шуман. Гра в піжмурки з циклу «Дитячі сцени». СКМ: М/ф «Літачок Жужа». Рахуємо До десяти. ХТД: Музика В. Прокопик, Слова Н. Танасійчук «Літачок Жужа».

Характер музики. СОМ: Г. Тот. Натюрморт.

СММ: В. Кузнєцов. Український ярмарок (гурт «Дзвони»). Український народний танець «Козачок»

ХТД: Музика народна, слова Н. Кукловської «Урожайна»; Гра «Оживи» картину. Уяви, що фрукти

Та ягоди раптом Заспівали. Гра «Ярмарок».



2021-2022 н. р.


Скачати в форматі docx

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!