25.08.2021 20:15
для всіх
3062
    
  4 | 4  
 © Все Для Нуш

Календарно-тематичний план з математики для 2 класу НУШ

Календарно-тематичний план з математики для 2 класу НУШ Листопад Н. П.

Календарно-тематичний план на 2021-2022 н. р. (1, 2 семестр) до підручника Математика 2 клас (Листопад Н. П., 2019 р.) за типовою освітньою програмою. Планування розраховане на нову програму для загальноосвітніх шкіл нової української школи (НУШ), кількість годин – 140 (4 годин на тиждень, 64 годин – 1 семестр, 76 годин – 2 семестр). Підручник Листопад Н. П. рекомендований МОН України. Посилання для скачування міститься під таблицею.


Приклад планування

Проскрольте таблицю вліво →

№ уроку

Дата

уроку

Тема уроку

Примітки

І семестр

Повторення вивченого в 1 класі

1

Вступ. Повторення вивченого матеріалу. Лічба в межах 10. Додавання і віднімання в межах 10. Пряма, відрізок, про­мінь (№ 1-7).

2

Повторення вивченого матеріалу. Обчислення значень виразів. Розв’язування задач. Криві, ламані, замкнені лінії (№ 8-14).

3

Повторення вивченого матеріалу. Лічба предметів. Порівнян­ня чисел. Додавання і віднімання в межах 10 (№ 15-21).

4

Повторення вивченого матеріалу. Складання і обчислення виразів. Розпізнавання геометричних фігур. Розв’язування задач (№ 22-28).

5

Повторення вивченого матеріалу. Лічба в межах 20. Нуме­рація чисел 10-20. Порівняння чисел. Вимірювання довжи­ни предметів (№ 29-37).

6

Повторення вивченого матеріалу. Нумерація чисел в межах 100. Розкладання чисел на розрядні доданки. Розв’язування задач (№ 38-44).

7

Повторення вивченого матеріалу. Лічба в межах 100. Попе­реднє і наступне числа. Розв’язування і порівняння задач (№ 45-51).

8

Повторення вивченого матеріалу. Письмова нумерація чисел в межах 100. Дії з іменованими числами. Розв’язування задач (№ 52-62).

9

Повторення вивченого матеріалу. Лічба десятками. Обчис­лення довжини ламаної. Визначення часу за годинником (№ 63-70).



2021-2022 н. р.


Скачати в форматі docx

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!