25.08.2021 20:29
для всіх
1939
    
  3 | 3  
 © Все Для Нуш

Календарно-тематичний план з математики для 2 класу НУШ

Календарно-тематичний план з математики для 2 класу НУШ Заїка А. М.

Календарно-тематичний план на 2021-2022 н. р. (1, 2 семестр) до підручника Математика 2 клас (Заїка А. М., 2019 р.) за типовою освітньою програмою. Планування розраховане на нову програму для загальноосвітніх шкіл нової української школи (НУШ), кількість годин – 140 (4 годин на тиждень, 64 годин – 1 семестр, 76 годин – 2 семестр). Підручник Заїка А. М. рекомендований МОН України. Посилання для скачування міститься під таблицею.


Приклад планування

Проскрольте таблицю вліво →

№ уроку

Дата

уроку

Тема уроку

Примітки

1 семестр

Повторення вивченого за 1 клас

1

Вступ. Повторення вивченого за 1 клас. Лічба. Кількісна і порядкова лічба (с. 4).

2

Нумерація чисел першої сотні. Читання чисел першої сотні. Попереднє і наступне числа. Обчислення значень виразів на основі нумерації. Розв’язування задач (с. 5).

3

Одноцифрові й двоцифрові числа. Десятковий склад дво­цифрових чисел. Складання і розв’язування задачі за запитанням (с. 6).

4

Порівняння чисел Визначення місця числа на числовому промені. Складання і розв’язування задачі (с. 7).

5

Назви чисел при додаванні. Порівняння доданків і суми. Побудова відрізків. Розв’язування задач (с. 8).

6

Назви чисел при відніманні. Розрізнення виразів за дією. Розв’язування задач. Вимірювання довжини відрізка (с. 9).

7

Додавання й віднімання чисел у межах 100 на основі нумерації. Розв’язування задач. Співвідношення між оди­ницями вимірювання довжини (с. 10).

8

Взаємозв’язок додавання й віднімання. Дії з іменованими числами. Розв’язування задач (с. 11).

9

Способи додавання й віднімання чисел. Розв’язування задач. Розпізнавання геометричних фігур (с. 12).

10

Додавання чисел виду 17 + 3. Доповнення до 10. Вимірю­вання довжин відрізків. Розв’язування задач (с. 13).

11

Ламана. Довжина ламаної. Обчислення значень виразів (с. 14).

12

Знаходження невідомого доданка. Замкнена і незамкнена ламані лінії. Складання і розв’язування задачі за корот­ким записом (с. 15).

13

Прості задачі. Складання і розв’язування задач за схема­ми. Розпізнавання геометричних фігур (с. 16).

14

Довжина. Обчислення довжини ламаної лінії. Дії з імено­ваними числами. Утворення числових рівностей і нерів­ностей (с. 1 7).

15

Узагальнення й систематизація знань учнів. Завдання

Бджілки-трудівниці (с. 18).

16

Узагальнення й систематизація знань учнів. Завдання

Бджілки-трудівниці (с. 19).

17

Задача. Етапи роботи над задачею. Складання і розв’язу­вання задач (с. 20).



2021-2022 н. р.


Скачати в форматі docx

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 14.09.2021 16:49  Ліліабакун => © 

Щиро дякую!